Meny
Annons

1 vecka, 9 bilder.

slår in julklappar och rimmar i snöoväderstimmar! ❄

Jag har börjat slå in och rimma till julklapparna! Är så himla stolt över hur bra jag är ute i god tid och så. Rimma på klapparna har vi haft som tvång ända sen jag var liten. Fast det behöver inte rimma, bara det är roligt och klurigt. Favoriten är när min lillebror gav bort en krokodil han gjort i slöjden med rimmet: ”det här är ingen trosa, det är något som kan döda”.

saffransbullelunch!! with @tom_of_sweden

Saffransbulle från Fabrique!

mamma och dotter provar klänningar!

På fredagen hade jag en möhippa på kontoret! En gullig tjej från Uppsala hade bokat brudklänningsprovning med mig och när hon dök upp var hela släkten där redan med bubbel och överraskade!

mitt jobb=

Dör på gullighetsnivån i den här familjen!!

classic bride.

En enkel klänning med ett litet släp för borgerlig vigsel bara sådär.

personal shopping day! Jag har köpt en

Sen fyndade jag vinterns myströja på Beyond Retro. Ni ska få se!

winter pretty! ❄

Hade personal shopping på lördagen och vi gick bla till Judits!

middag!! med @sofiemi

och på kvällen åt jag middag med min barndomsvän Sofie på Boqueria! Här ser ni bubbel, kronärtskocka och gratinerad blomkål med tryffel!!!

goz.

och här kommer glimten på tröjan! Veckan avslutades nämligen med valpgoz i Strängnäs där vi turligt nog blev kvar för inga tåg gick och var tvungna att dricka söndagsvin med svärmor framför Poirot istället!


My week in Instagram pics!

11 kommentarer
 • esteterier

  Guh, vad jag skulle behöva en stor hög med valpgos just nu.

 • PocketDream

  Vilket mysigt inlägg! Gulligt rim, söta klänningar och FIN tröja!

 • http://whitemaskgirl.wordpress.com/ Madeleine

  Härlig tröja, Jag kommer nog få något stickat av mormor i julklapp, får jag alltid, och hoppas på en stor myströja i år. Hjälp, nu när man är vuxen är det mjuka paket som hägrar bäst, medan när man var liten var det de hårda man höll utkik efter.

 • elsa_billgren

  Lyckost!

 • http://vickys.se/ Vicky

  haha, bror-rimmet! fint. och sån mysig tröja!

 • Matilda

  Vad fin du är Elsa! Som alltid! Jag har en fråga till dig: Vad är det bästa tipset du kan dela med dig av i dessa jultider när konsumtionshetsen är hysterisk? du är bäst!

 • emma

  Hej basta Elsa!

  Tack for en alltid lika valskriven och fargrikblogg! Du inspirerar mig allra mest och jag forstar inte hur jag klarade mig utan en daglig Elsa-dos innan din blogg fanns till.

  Skulle kunna tipsa om dina favoritspel (lekar/bradspel/festlekar osv)?

  Ater igen, megatack och en massa pepp och karlek till dig! <3

 • mim

  min familj (främst mamma, min syster, mormor, moster och jag) brukar alltid rimma. min moster levererade dock bästa rimmet någonsin en jul när jag var sjutton: ”en vital tomtenisse / vill ej hamna i pisse / därför använder han denna mojäng / till exempel i en säng”. jag fick kondomer. hahaaa

 • elsa_billgren

  haha!!

 • elsa_billgren

  tack! Visst!! Cluedo, monopol, stockholm maffia, när då då? och kortspelet hestipation (eller hur det stavas?) Maffia och bönder, lappleken, charader och galenpanna!

 • elsa_billgren

  Fokusera mer på inslagningen! Finns mängder av fina tips på pinterest, sen tycker jag man ska hitta på saker på julafton som gör att man inte bara väntar på klappudelning, våga återanvända, köpa välgörenhetspresenter och second hand! Sen tycker jag man ska ge sig själv lugn och ro, tända ljus och vila i julklapp!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV