Här kommer ett helt fantastiskt recept på fiskburgare som varken är svårt eller tar lång tid. Det är bara jättegott! Detta behöver du: Fiskfilé. Jag valde sej och torsk. Det är väldans gott med lax i också! Bröd som du gillar. Ägg Ströbröd Dill Tomater Sallad Lök Remouladsås Det räcker med burgaren men vill man ha en riktig mastodontmiddag kan man göra potatisklyftor till. Här har jag lagt dem på en plåt tillsammans med vitlök, rosmarin, salt, peppar, spiskummin, lite smör och chilikrydda. Klara i ugnen efter typ 25 min så börja med dessa. För att göra superbugaren: Lägg lite ströbröd, ägg, salt, peppar chilikrydda och eventuellt smulad fiskbuljong i en bunke. Blanda, blanda. Låt stå en stund så ströbrödet sväller av vätskan. Om du har en matberedare kan du skapa fiskfärsen så, annars är det bara att klippa ner fisken i små bitar i ströbrödsmixen. Hacka löken fint och tillsätt dill. Blanda, blanda. Skapa rätt stora biffar och stek i smör på först hög värme sedan lägre så fisken blig genomstekt. Skär sedan brödet mitt itu och grilla lite om du vill. Häll på remouladsås, sen burgaren, sallad, tomat och toppa med smörgåsgurka om du gillar det och brödlocket. Servera med klyftpotatisen och lite chilisås. GOTT!