Annons
Annons

☀ Sommarlov ☀


 

Med den här extremt dåliga gif-en på att jag stänger ner datorn firar jag att idag är sommarens sista arbetsdag!
Imorgon börjar alltså århundradets längsta sommarlov för mig. Men någon vila blir det väl inte kan jag gissa. Redan på söndag drar vi på en resa till Rivieran, sen är det ettårskalas och efter det väntar minst sex långa veckor med renoveringar, piff, bad och loppisfyndande i vårt nya hus på Gotland! Eftersom vi är sällskapssjuka till tänderna är nästan alla veckor inbokade med besök redan, något vi säkert kommer ångra till nästa år hehe. Men med en ettåring och massa att göra är det bra och trevligt med extra händer! Frågan nu är om vi kommer ha säng, bord och soffa första veckan? Heeee. Det blir lantligt och bra! Ni får följa med i kaoset såklart.

Annons

Dagens arbetsdag har sett ut så att jag har hunnit ha ett möte med ELLE på Pom & Flora, jag har fixat massa rekvisita till en inspelning som vi har på Gotland i augusti, jag har varit på möte med en annonsör om ett potentiellt roligt och stort samarbete och haft långkörarmöte på Meter med mina kollegor på Äntligen hemma! Lika bra att beta av allt man behöver göra så att resan nästa vecka blir lite slappa vid poolen iallafall. Längtar efter att få piffa upp mig till en riktig donna inför kl. 18-drinken och äta mängder med pasta. Plus ett annorlunda midsommarfir.

Hoppas er torsdag också var innehållsrik och speciell. Nu kastar jag laptopen och katalogerna i luften och tar helg, till slutet av augusti! Fast bloggen kommer jag ju skriva ändå såklart, ett till två inlägg om dagen som vanligt. Ses här! <3

Translation: A quick celebreation for my last work day for the summer today!

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar