Annons
Annons

♡ Familj och vänner ♡


 

Det hände något när jag blev sjuk. Helt plötsligt enades min familj och sen dess har vi inte släppt varandra en sekund. Det hände något när Lynn föddes. Vi samlas kring honom som eldflugor kring en trädgårdslampa.
Just nu leks det mycket med gosedjuren som säkerligen är på väg ut för att ge plats åt äldre leksaker, med alla heter samma saker som våra ex-killar, och skrattar vi skrattar Lynn också.

Annons

I söndags kom hela min familj över på frukost. Grekisk yoghurt med ekologiska blåbär, valnötter och honung, samt ägg. Och kaffe såklart.

Efter massa lek och stök började jag sätta igång att baka. Ett glas torr äppelcider till bagaren tack så mycket.

Jag gjorde min citron och vallmokaka som är så extremt god om jag får säga det själv. Roligt att den kommer upp först när man söker på vallmokaka. Smeten är det godaste jag vet, kanske tom godare än kakan.

Min lillebror är gullig när han chillar.

Och även när han myser.

Lynn fick en ny kofta som Andrea hade köpt och har såg ut som en liten riddare i den!

Snyggbild på oss två. Jag tycker det är svårt att se om vi är lika. Kanske lite över munnen och hakan, men det är ju en liten mini-Pontus jag bär på här. Jag undrar så hur han kommer se ut när han är stor <3.

På eftermiddagen hängde vi på golvet och läste böcker medan Pontus städade upp. Lynn har fått en ny korg för leksaker, så allt får plats, från Elodie details.

Jag passade på att fota, tex här vårt sovrum med buketten från Flowery som stod sig fint.

Klockan två tog vi fram en flaska champagne från kylen! Vi bryggde te och jag skar upp kakan. Hej i kannan!

Och sen kom Johanna och Daniel förbi.

Med lilla Mary! Här ser man var jag fick byxinspirationen ifrån. Tyckte de var så fina att jag köpte likadana till Lynn. Vi satt och fikade och surplade bubbel medan barnen lekte. Vi pratade om sommarställen och nya jobb och livet och barnen och våren.

och när de sen hade gått satt vi bara ner och pustade ut en stund.

Njöt av solen och utsikten, tulpanerna.

När det började skymma tog vi vagnen ut på promenad ner längs med Katarina bangatas allé.

och möttes upp igen för en spontanmiddag på Shanti. Det är så trevligt när helgen är full av familj. Jag får verkligen barndomstrygghetskänslor av det. Och nu är det helg igen, tänka sig!

Translation: A whole sunday hanging out with my family.

(6)
(0)
(1)
14 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar