Annons
Annons

♡ Q&A ♡


 

Hej fina ni. Jag skulle vilja säga tack för alla kommentarer och frågor, tankar och sånt som ni delar med er av i kommentarsfältet. Det behövs verkligen sägas om och om igen. Utan er input i bloggen vore den så himla tråkig och ointressant. Det är verkligen kommunikationen mellan oss som är hela grejen. Därför skulle jag vilja be om ursäkt för att jag vari så extremt dålig på att svara på kommentarer på sistone. Det är så typiskt nu när ni ställer massa frågor om huset och så. Jag vill verkligen svara, men tiden är så knapp med renoveringsbestyr, utflykter, bebis och gästförberedelser. Därför ber jag nu er om en liten tjänst. Kan ni som frågat mig något det senaste och minns ungefär vad ställa frågan igen, fast här? Då blir det så himla mycket lättare för mig att sammanställa ett inlägg med svaren. Hoppas jag inte låter dryg, vill verkligen ge alla frågor tid och just nu finns det inte någon över till att leta reda på frågorna. Man får såklart också ställa en fråga även om man inte tidigare gjort det och väntar på svar. Allt är tillåtet, bara vi pratar med varandra. Det bästa jag vet. ♡ Lovar att vara ärlig, vet att ni uppskattar det.

Annons

EDIT: Okej nu fick jag för dåligt samvete och gick in och svarade på alla kommentarer med frågor sen vi kom hit till ön. Ni är så himla gulliga och stöttande och generösa med er kärlek. Vet ni det? Vilken himla ynnest för mig. Jaja, självklart får ni fråga frågor ändå! Kan tänka mig att vissa undrar en del om allt som pågår här i renoveringen. Puss!

Translation: Thank you for all your comments and questions. I’m so sorry for my lack of answers. PLease ask me again in this post and I will do my best to answer everything, honestly.

Spara

(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar