Annons
Annons

📎 Sparat pĂ„ Instagram 📎


 

HÀr kommer en snabb genomgÄng av vad jag stannat upp, sparat och tÀnkt pÄ lite extra pÄ i mitt Instagramflöde det sista.

Hanna Widell la upp en bild pÄ mina drömmars pizza. Hon skrev inte var den var ifrÄn, men jag fÄr vÀl helt enkelt testa alla pizzor i Sverige tills jag hittar rÀtt? PÄ riktigt. NÄgon som vet? MÄste Àta denna innan jag Äker till Gotland.

Annons

Camilla Åstrand hyrde en 20-talsklĂ€nning av mig (denna!) plus vĂ€ska och en pĂ€lsstola och gick pĂ„ Great Gatsby-fest. SĂ„ kul att se mina klĂ€nningar pĂ„ roliga fester och i snygga stylingar. Tror denna skulle vara smashing pĂ„ bröllop ocksĂ„.

TÎteme gör ju ÄtrÄvÀrda klÀder indeed, och nÀr jag sÄg denna bilden i mitt flöde stannade jag upp lite och lÀste. SÄ hÀr beskriver Elin Kling plagget som Àr en dressad kort cape:

“I was missing a piece in my wardrobe that could replace the blazer for dressed-up occasions such as weddings. A cover-up style to layer my outfit with when attending summer parties, or to enhance a dinner look combined with a pair of denims”

SÄ spÀnnande att höra mer frÄn designers tankegÄngar! Mer sÄnt pÄ Instagram.

Sarah Klang Ă€ndĂ„. En gĂ„ng mailade hon mig och frĂ„gade om jag kunde hjĂ€lpa henne med en klĂ€nning. Det hann lösa sig innan jag kunde hjĂ€lpa, men nu ekar min inkorg tom av mail frĂ„n henne. Hoppas hon hör av sig igen. SĂ„ fint det vore att fĂ„ klĂ€ henna inför nĂ„t. Plus att varje gĂ„ng jag fĂ„r ett surt mail eller taskig kommentar om att jag plutar pĂ„ mina stories och selfies sĂ„ ska jag tĂ€nka pĂ„ denna bilden och hur underbar Sarah Ă€r. ✹

Designern Emma Olbers rensar ut sina förÀldrars hus och plockar lite gamla möbler till sig sjÀlv. Tex denna drömmiga gamla kinesiska rottinggrupp.

PÄ tal om rotting sÄ kÀnns ju inte naturmaterial ohippt alls precis. Jag skulle göra nÀÀÀstan vad som helst för att fÄ ha den hÀr gamla solbÀdden i det kvÀllssoligaste hörnet pÄ vÄr tomt pÄ Gotland. Hittad pÄ Auktionstipset. Ibland tÀnker jag sÄ hÀr: allt som Gotlandshuset Àr inrett med nu har vi fixat pÄ typ tvÄ mÄnader. Hur sjukt ÀndÄ? TÀnk vad en sommar till kan göra?!

SÄg denna bilden pÄ Elin Unnes bok pÄ Emma Veronicas instagram och insÄg att jag mÄste ha den.

Har dille pÄ hattar, denna var extra fin. Hittad pÄ Milk magazine.

Sannehop lÀgger upp bild pÄ min drömbÀddning . Vill sÄ gÀrna ha mer mönstrat i sÀngarna framöver, efter Är av enfÀrgat. Denna gula tonen Àr den finaste. Kanske 2018-Ärs fÀrg? Perfekt ihop med riktigt blekt lila som pÄ bilden.

(1)
(43)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar