Annons
Annons

1 vecka, 9 bilder.


 

slår in julklappar och rimmar i snöoväderstimmar! ❄
Jag har börjat slå in och rimma till julklapparna! Är så himla stolt över hur bra jag är ute i god tid och så. Rimma på klapparna har vi haft som tvång ända sen jag var liten. Fast det behöver inte rimma, bara det är roligt och klurigt. Favoriten är när min lillebror gav bort en krokodil han gjort i slöjden med rimmet: ”det här är ingen trosa, det är något som kan döda”.

Annons

saffransbullelunch!! with @tom_of_sweden
Saffransbulle från Fabrique!

mamma och dotter provar klänningar!
På fredagen hade jag en möhippa på kontoret! En gullig tjej från Uppsala hade bokat brudklänningsprovning med mig och när hon dök upp var hela släkten där redan med bubbel och överraskade!

mitt jobb=
Dör på gullighetsnivån i den här familjen!!

classic bride.
En enkel klänning med ett litet släp för borgerlig vigsel bara sådär.

personal shopping day! Jag har köpt en
Sen fyndade jag vinterns myströja på Beyond Retro. Ni ska få se!

winter pretty! ❄
Hade personal shopping på lördagen och vi gick bla till Judits!

middag!! med @sofiemi
och på kvällen åt jag middag med min barndomsvän Sofie på Boqueria! Här ser ni bubbel, kronärtskocka och gratinerad blomkål med tryffel!!!

goz.
och här kommer glimten på tröjan! Veckan avslutades nämligen med valpgoz i Strängnäs där vi turligt nog blev kvar för inga tåg gick och var tvungna att dricka söndagsvin med svärmor framför Poirot istället!


My week in Instagram pics!

(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar