Annons
Annons

Att inreda med tapet


 

Det roligaste inredningsuppdraget jag någonsin gjort för Äntligen Hemma handlar om tapet och det sänds kl 21.00 på TV4 ikväll om ni är sugna på att inspireras!
Jag tycker vi kikar på lite bilder jag tog under inspelningens gång, som en teaser inför ikväll!

Annons

Jag sökte ju efter två rum i fil här på bloggen och fick många bra napp! Hemmet vi valde tillhörde Leif med familj och var en helt enastående villa i Gustavsberg. Så här såg det ut när vi la grundmålningen.

Och sen var det ju dags för tapet! Jag ville visa hur man kan skapa spännande och tidlösa rum med mönstrad tapet. Det ger ju verkligen själ till rummet!

Sen gjorde jag som vanligt massa DIY, Äntligen Hemma handlar ju och att insprera till bygg, pyssel och hemmafix själv. Sorry för tån, det är min cashmerestrumpbyxor som slitits!
Här packar jag upp lite porslin från Gustavsberg som ska bli en, ja vad då? Det får ni se ikväll!

Vi filmade massa utomhus, och här står inredningsgrejerna huller om buller redo att ordnas.

Klart! Tada! Det blev verkligen stor skillnad! Hela rummen kan ni alltså se förvandlingen på ikväll.

Jag gjorde mängder av härliga somriga buketter också, som den här med tulpaner, pioner och ranunkel. En strålande kombo! Och dessutom inreder Bosse och jag en altan ihop.

Det mörkare mysrummet är inspirerat av Italienska boutiquehotell, sydeuropeisk romantik och lyx. Blandat med gammalt och nytt såklart!

Och matsalen blev en ljus sommardröm, redo för fest!
Ja just det. I kvällens program, som är säsongsavslutning, samlas alla programledarna i rummen för sommarfest! Hoppas ni kollar! Kl 21.00 på TV4 ikväll alltså. Puss!

Translation: A quick reminder of tonights eposode of Äntligen Hemma.

(7)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar