Annons
Annons

5 nya favoritinstagramkonton att följa


 

Här kommer 5 instagramkonton jag börjat följa på sistone och älskar! Vackert, inspirerande ögongodis i flödet.

@ellendixdotter

Ellen träffade jag på Årets mama-galan och började följa strax efter. Hon jobbar på Hope och har ett helt fantastiskt vackert finstämt flöde. Hon delar med sig av personliga saker, titta bara bröllopsbilden, och nu det sista är hon och hennes familj på besök i nyhajpade La belle vue. Ett svenskägt bed & breakfast i södra Frankrike som florerat på bloggar senaste tiden. Ser ljuvligt ut! Något att boka inför nästa sommars semester?

Annons

@sofia_wood

Sofia tar Sveriges bästa matfotografier. Vackra, enkla bilder på god mat som jag älskar. Få ingredienser, lyxigt enkelt på tallriken och mustiga färger. Hon jobbar med sociala medier för Bukowskis och bloggar här om du vill kika in hennes recept.

@vanessflower

Vanessflower drivs av floristen Lee Ju Yeon som bor i Seoul. Vid första anblick kan flödet se överromantiskt ut, men när jag insåg att jag pinnat varenda bukett hon gjort på Pinterest var det bara att leta upp hennes Instagram och följa. Hon gör verkligen helt otroliga arrangemang, kolla bara på denna! Dessutom ofta vackra fång av mina bästa blommor trädgårdsros (som man ju aldrig ser här i Sverige) och luktärt. Ibland slinker en bild in på hennes gulliga hund också, och det är ju ett plus. Drömmen vore att få gå en floristkurs hos henne.

@sannehop

Jag ramlade över Sannes Instagram för någon dag sedan och vet inte så mycket mer om henne än att hon bor i Amsterdam med sin familj i en helt sinnessjukt vacker lägenhet. Nu ska hon flytta och det verkar bli till ett lika fint ställe. Massa inredning, barnkläder och Amsterdam-ögongodis.

@stylistarkivet

Genom Sandbergs hittade jag till Stylistarkivet och Elin Rosqvists Instagram. Superhärlig inspiration på allt från blommor till paketinslagning och mat. Värt att följa alltså!

Har ni några Instagramkonton ni vill tipsa om? Gör gärna det i kommentarsfältet och berätta varför ni älskar dem. Puss!

Translation: Five favourite Instagram accounts for beautiful inspiration.

(208)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar