Annons
Annons

Ännu mer ny stil


 

Jag blir så himla glad när ni säger att jag är fin i min nya stil och nygamla hårfärg! Jag bestämde ju efter att jag fick Lynn att det var dags för en förändring till det yttre. Inga stora grejer, men ändå något som visar att en ny tid är här. Inga fler megatajta vintageklänningar, inget mera sönderfärgat eller blekt hår. Naturligt, somrigt, livsbejakande och vintage såklart! Men med en mer modern twist. Här kommer ett collage för att beskriva hur jag menar!

Annons

Tanken är att jag ska blanda enkla kjolar med spännande toppar. Vintage och nytt. Mycket rotting, loppisfyndade väskor och sandaler. Gärna en ”hångla i höskullen”-look om ni förstår hur jag menar, hehe.
Jag gillar bomull, ränder, strå, pasteller, konstnärliga snitt, feminint, vintage, romantik, vitt och ljusblått!

Angående håret så går jag ju till min nya frisör Camilla på Creative headz ungefär var sjunde vecka. Nästa gång jag är där är dagen innan vi åker till Gotland! Sen är tanken att det ska få växa och frodas av d-vitamin och bli så där härligt solblekt på naturligt vis. Jag har ju färgat håret sen jag var 16 och är nu för första gången sen halva mitt liv tillbaka helt i min egen färg.

Jag har öppnat upp årtiondena jag gillar och köper inte bara 50-talskläder längre. Jag gillar 30-tal, 60-tal, 70-tal och nyare i gammal stil. Jag vill att känslan ska vara sommarlov, Provance, trädgård, lantligt och doftrikt. Kläderna får gärna kännas som lavendel och ros om ni förstår! Haha, nu svamlar jag bara. Men sånt här är så himla kul och spännande tycker jag!

Jag köper nästan alla mina kläder på Stadsmissionen Nytorget, Zara, & other stories, Beyond Retro och Old touch. På Stadsmissionen hittar jag mjuka kjolar, randiga bomullsklänningar och lagom slitna sandaler. På Beyond Retro finns stråväskor, och vintageklänningar. Old touch har gamla blusar, klänningar och hattar. På Zara köper jag vita blusar och romantiska detaljer. På & other stories finns enklare, randiga tröjor.

Ungefär så! Alla bilder hittar ni i min mapp Min nya stil på Pinterest.

Här och Här kan ni läsa mer och se mer inspirationsbilder och collage om min nya stil!

Translation: Another collage about my new style.

(3)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar