SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Årets första träningspass, cavalunch och Pelle Janzon


 

Jag hade en pang-fredag! Den började med den här snygga och goda frukosten. Okej håll i er här kommer världens godaste recept på smoothie:

– frysta jordgubbar
– mandelmjölk eller vanlig mjölk om man dricker sånt
– banan
– jordnötssmör

Annons

Jag gjorde ovan till en smoothie bowl och åt den med några nötbars jag gjort dagen innan samt ett ägg.

Sen åkte jag och tränade! Det var så himla skönt. Jag har massa aggressioner inom mig och andra känslor som liksom måste ut och de kom verkligen fram under träningen. Världens mest klassiska grej med träning som bot mot det mesta jag vet, men det funkar! Bäst var att Annaklara och jag tränade ihop och hängde i bastun sen.

Efter träningen åkte jag hem och då hade veckans Flowerybukett kommit! Eftersom de vackra liljorna från förra veckans bukett fortfarande stod sig fick de vara med i buketten. Ser ni kastanjen förresten?!

Och de nya rosa liljorna åkte ner här.

Vid sängen tillsammans med eukalyptus. Hur fina är våra midnattsblå linnesängkläder från H&M home förresten? Och den loppisfyndade lampan som passar perfekt i sovrummet.

Jag rotade fram en gammal vintagekofta jag inte haft på länge.

Fönade håret, sminkade mig och klädde på mig.

Och promenerade ner till Kocksgatan och Indio.

Där jag skulle ha mycket viktig och mysig businesslunch med Sandra. Vi jobbar ju med väldigt lika saker samt har alltid mycket att prata om.

Det blev bubbellunch.

Och vi åt denna goda bowl full av havets läckerheter som man säger.

Hej då Sandra, tack får fint häng!

På eftermiddagen gick jag hem och avlöste Pontus som skulle gå och klippa sig samt jobba lite. Jag hängde med dessa rådjursögonen och jagade Mira, kollade på Alfons, pillade på små saker på golvet, åt smörgåsrån och gosade.

Fint att Mira kommer vara Lynns första husdjur. De minns man ju! Jag hade två vandrande pinnar som min lillebror tyvärr dödade genom att fylla terrariet med vatten.

När det var middagstajm hade jag åkt buss över hela stan i rusningstrafik (pust!) och hamnat här, vid Tranan! Åh mitt gamla favoritställe <3.

Där skulle jag äta fredagsmiddag med mina boys.

Det blev ostron.

Och Pelle Janzon! Jag har saknat detta så mycket, världens knäppaste rätt. Bildgooglar man Pelle Janzon kommer tre av mina bilder upp på förstasidan, så mycket älskar jag denna rätt som består av bankad oxfilé, löjrom, lök, gräddfil och äggula.

Sen tog vår bordsgranne ett underbart foto på oss i familjen. Verkligen ett fint minne över denna utmärkta kväll, haha!

Translation: A bunch of pics from my friday, working out and eating great stuff.

(3)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar