SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Bilder från inredningen i Gustavsberg, och någon har visst tagit sina första steg?


 

Hej finingar! Idag är det dags igen för mig att bege mig ut till Gustavsberg och fortsätta mitt största inredningsuppdrag någonsin. Två rum och en altan med Äntligen hemma.
Jag berättade ju sist att jag skulle ge lite glimtar på vad jag håller på med där ute på Instagram stories, och vad kul att så många uppskattade det! Så idag kör vi samma grej. Häng med mig på jobbet där och se rummen ta form. Idag ska det möbleras, hur kul?
För er som inte har Instagram eller som bara vill ha mer ändå – här kommer några smygbilder från onsdagens arbetsdag!

Annons

Äntligen lite sol! Efter en sjukpåsk full med snö var solens strålar på näsan exakt vad jag behövde för att känna lite pepp. Kameran gillar ju det också. När jag gör tv försöker jag alltid se så snäll ut som möjligt också, hehe. Men jag lurar väl ingen antar jag.

Här är mitt fina team med Hanna på ljus, Micke på foto och Julia som är inslagsproducent. Och i bakgrunden ser ni huset, ett rosa Villa Villekullahus!
Sen började vi filma inomhus. Så kul att öppna paket med möbler i! Hmm, gissa vad det här är för sorts stol, ser ut som en tron!

I onsdags var tapeterna uppe. Älskar denna från Sandbergs som heter Emma. Lupiner är ju en så himla underbar blomma!

En liten tjyvglimt in i rummen samt tekopparma från Gustavsberg som jag blev dödskär i och som såklart ska vara med i inredningen. Prunus, Turtur och den sista minns jag inte vad den heter.

Ett litet stökigt hörn med inredning. Golven här är inte att leka med! Tavla från Desenio, trälåda från Nacka byggnadsvård, svart väggskåp från Nordal och gråblå gardiner från Olssons tyger.

Lite blandat porslin, från loppisar och Gustavsbergs porslinfabrik. Sorry för min tå här, cashmerestrumpbyxorna har blivit så tunna där fram så de blivit genomskinliga.

Här ser ni vad som var i stolspaketet! Och mer inredning som är på väg upp. Det är som att ha julafton varje dag på jobbet i denna fasen. Spackla strukturtapet och måla snickerier-fasen är inte lika julaftonslik dock…

Lite annat som är nytt då. Jo vi var på 10-månaderskontrollen med Lynn på bvc igår. Han var lite sjuk fortfarande och inte riktigt sitt vanliga sprudlande jag, men klarade alla tester. Pincettgreppet och slå två klossar mot varandra bland annat. Men när läkaren frågade om han förstod ord, typ lampa och törstig, så blev jag helt perplex. Har vi missat något? Han ska tydligen börja säga ord nu också, jag blev så stressad! Jag tänker att han gör saker i sin takt, man kan ju inte vara snabb med allt heller?
En annan grej har dock hänt i veckan, Lynn har tagit sina första steg! Två dagar i rad har han genat, istället för att gå längs med soffan och sen gå längs med stolarna struntade han i stolarna och gick raka vägen till skåpet på egen hand. Höll på att baxna i soffan där jag satt, förstod inte vad jag såg. Så stor grej ju!
Vi har inte gå-övat med honom alls, utan det har han gjort helt på egen hand. Vi får väl börja prat-öva med honom istället, eftersom han tydligen ligger efter där? Jag som trodde att vi hade en bebis som verkligen var före i det mesta, men så var det alltså inte. Det spelar ju ingen roll såklart, fast som barnläkare är det nog rätt lätt att skrämma upp förstagångsföräldrar.

Förutom det så är det rätt mycket somriga, planeriga, drömmande saker som snurrar i mitt huvud nu. Jag som aldrig kan vara där jag är, utan helst ligger ett steg framåt i tiden. Det benar vi ut nästa gång!

Vi hörs snart! Puss.

Translation: A bunch of pics from my work day wednesday. Follow my interior work on my Insgatam stories!

(5)
(0)
(1)
37 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar