Annons
Annons

Brev till Lynn


 

30422886963_45d5cb678c_b

Lynn min fina pojke.
Jag har funderat länge på vad jag ska skriva till dig. Ska jag försöka förklara hur du får mig att vakna lycklig varje morgon. Hur mitt hjärta spritter sekunden jag inser att just du ligger vid min sida. När jag kommer på att du finns här med oss.
Kanske ska jag förklara hur det känns när du skrattar mot mig, ditt tysta tandlösa leende.
Eller din darrande underläpp och storögda blick när du sänks ner i vattnet och vi badar tillsammans.
Jag vill berätta hur jag känner mig som en bättre människa nu, förvånar mig själv varje dag med att vara en bra mamma, tålmodig och finurlig.
Men jag kom fram till att det jag allra mest ville säga till dig är att du får mig att känna en helt ny känsla. Ända sen du kom till vår familj finns det hopp. Du har gett mitt ibland trasiga hjärta så mycket lugn och frid. Du har lagat mig på vissa sätt, gjort mig starkare och gett mig ro att vila inombords. Allt kommer ordna sig. Allt som är viktigt kommer bli bra.
Ett helt nytt kapitel har öppnats upp, en ny dimension. Det finns en större mening, och meningen är du.
När jag går och lägger mig längtar jag tills det ska bli morgon och vi får börja ännu en dag tillsammans, när jag köper en ny kalender inser jag att vi kommer få hela det året. Du ska fira din allra första jul och födelsedag.
Du ska få ett ljus på din tårta.
Jag är evigt tacksam för att du är just du. Du är den finaste människan man kan komponera. Du är mitt allt, och jag kommer vara din för evigt. Sen du föddes har jag kännt mig odödlig. Jag har nämligen hela framtiden i min famn.

Annons

till Lynn, 5 månader idag

30422891273_78289c060b_b

Translation: You’ve been my baby for 5 months today. Everything is ours.

(18)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar