SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Brutna löften och tvivel


 

Hej! Åh vilken dramatisk rubrik jag lyckades få till. Detta var bara meningen som ett liten instick! För jag lovade ju er två grejer som jag redan lyckats bryta. Först var det ett bloggtips, men bloggen jag ville berätta om verkar ligga nere så jag väntar tills den är igång igen. Sen har jag ju sagt att Boschvinnaren skulle utsetts förra veckan. Jag har verkligen inte hunnit, så har du inte fått ett mail finns det alltså fortfarande chans! Lovar att säga till när jag mailat vinnaren och vem det blev, så ni har koll.

Annons

Det var mest bara det!

Idag gick Lynn en hel timme på förskolan innan vi fick hämta honom, haha. Alltså paniken i mig när de ringer. Jag måste verkligen bli starkare om jag ska klara den här inskolningen helskinnad. Riktigt kämpigt är det. Men det kommer bli bra! Så småningom, ska ej stressa detta. Jag kan ju inte sticka under stolen att jag tvivlar lite dock. Vill ju bara att han ska älska att vara där, från start, eftersom jag tycker att det är ett så underbart ställe. Men så funkar det kanske inte. Ska höka utanför resten av veckan och plocka upp honom vid minsta pip, hehe.

Annars så har vi fått en ny fin stor ottoman hem! Den ligger Lynn och jag på nu, nybadade och tittar på idol. En mindre tråkig tisdagseftermiddag alltså! Ska visa bilder på den snart. Puss!

(5)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar