ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

cinnamon bun smoothie.


När Annaklara och jag hade varit och simmat i tisdags stannade vi till på Wayne’s Coffee efteråt för en cappuchino och en smoothie. Fick munchock av det senare och bestämde mig för att aldrig låta en dag gå utan världens godaste kanelbulledoftande vitaminbomb! Så nu gör jag den hemma och här kommer receptet!

Annons


För två smoothies behöver du: ett paket fryst mango (finns bland bär etc i frysdisken), färsk ingefära (en cm riven), några deciliter vaniljyoghurt, en tesked kardemummafrön, lite mald kanel och en skvätt färskpressad äppeljuice!

Annons

cinnamon bun smoothie!
Mortla kardemumman grovkornig och blanda med yoghurten, mangon, den rivna ingefäran och kanelen i en skål. Mixa med mixerstav., Häll på äppeljuice tills du får rätt konsistens. Toppa med lite kanel! Jag lovar, kan vara det godaste ni druckit någonsin!


My best smoothie, cinnamon bun flavoured! Mix frozen mango cubes, vanilla yoghurt, some fresh ginger, cardamom and cinnamon! Top of with fresh apple juice to get the right consistency! Serve with cinnamon on top!

7 kommentarer till “cinnamon bun smoothie.”

 1. Synneetdrysskanel.wordpress.com skriver: 14 mars, 2013

  Jeg er jo idiotisk glad i kanel! Så fort jeg får blender igjen (har ikke penger eller plass til det her i Paris) skal jeg definitivt lage denne. Tusen takk for tipset!


 2. misscdesign.blogg.se skriver: 14 mars, 2013

  Ingefära är gott i smoothies 🙂 själv blandar jag apelsinjuice, morotsjuice, äpple och ingefära ^^ vitamin-boost! 🙂


 3. Smarrig smoothie och drömska idéer | Elin Zaulichelinzaulich.wordpress.com skriver: 15 mars, 2013

  […] Jag gjorde en smoothie på färsk mango, vaniljyoghurt, kanel, kardemumma och ingefära igår. Supergått! Receptet hittat  ni här.  […]


 4. Gotte till frulle | Emma Langlet Vessmanemmalv.wordpress.com skriver: 21 mars, 2013

  […] grundreceptet hittade jag på Elsa Billgrens blogg. Det är en kanelbulle-smoothie som ni hittar här! Är faktiskt inte onyttigt, så fritt fram för intag var […]


 5. Gotte till frulle | Såsiala kollektivetsasialakollektivet.wordpress.com skriver: 21 mars, 2013

  […] grundreceptet hittade jag på Elsa Billgrens blogg. Det är en kanelbulle-smoothie som ni hittar här! Är faktiskt inte onyttigt, så fritt fram för intag var […]


 6. En helgrapport med våffelfest, frukdrinkar och spa. | Volangvolang.elleinterior.se skriver: 24 mars, 2013

  […] söndag. Hur bra skulle man inte må då? Och apropå fruktdrinkar. Har ni sett Elsas recept på Cinnamon bun smoothie? Den låter – och ser – helt ljuvlig […]


 7. Helgmat vecka 46 | Mammakollmammakoll.wordpress.com skriver: 15 november, 2013

  […] Elsas  cinnamon bun smoothie till […]


Dela på:
Laddar