Annons
Annons

Det kom med posten!


 

32633123020_97de782d0c_b

Jag har fått så fina paket och presenter hemskickat till mig på sistone. Allt från födelsedagshälsningar till pepp-lådor för att må lite bättre. I just en sån låg bland de finaste gamla julkulor jag sett.

Annons

32889055691_7e56f68d12_b

Ni vet ju hur jag älskar gamla sköra julkulor och har börjat samla för att skapa fina julgranstraditioner här hemma. Då blir man verkligen glad när någon tänker på en och tycker man är värd något så här fint! Tack snälla för de fina julkulorna och det andra som låg i lådan, det gjorde verkligen min dag!

32199765423_7c949161e5_b

Ända från Madeira kom en hel skokartong full med presenter. Jag måste bara visa detta dröm-set som handstickats till Lynn. Helt i hans (min och Pontus, han är ju bara bebis än) stil och så himla himla fint att göra något som tar sån tid och noggrannhet och tänka på oss! Älskar kragen och färgen och, ja allt.

lynn

Lynn hälsar tack och att han älskar den!

33015070095_8c67a93c63_b

I samma låda låg ett par örhängen till mig också. Jag måste verkligen bli bättre på att ha örhängen, det är ju så himla fint.

Tack för att ni skickar så genomtänkta och generösa presenter, och tack för allt gulligt ni skriver. Jag känner mig verkligen uppskattad och omtyckt, och som att jag gör något som berör ibland. Kanske det bästa betyget man kan få som bloggare! Och person kanske. Tack iallafall, jag blir jämt så glad av all sorts kontakt med er. Allt från post till ett litet hej till långa mail, ska ni veta.

Och ni som skickat mail och berättat om era egna historier, jag läser allt. Jag är bara inte riktigt där än att jag kan formulera mig tillbaka. Men det kommer. Då ska jag sätta mig ner och svara på allt. Så länge skriver jag här. Tack och puss!

Translation: I got some lovely gifts in the mail from a couple of blog readers, thank you so very much!!

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar