Annons
Annons

Efterlysning – rum sugna på tapet


 

tapet

Hej! Nu är det dags för ännu en inredningsefterlysning här på bloggen, älskar dem! Det är nämligen så att jag ska inreda inte ett, utan två rum till säsongsavslutningen av Äntligen hemma i vår. Det blir ett försommarinslag där tapet, mönster och klassisk inredning står i fokus.

Annons

Jag söker nu ett sommarhus eller villa med två rum i fil som skulle vilja bli tapetserade och inredda! Bäst är om det är ett mellanrum med direktanslutning utomhus, tex en bakre hall eller liknande som kanske inte används som hall, samt ett rum som är eller kan bli matsal. Gärna i det mindre formatet. Men andra typer av rum funkar också, gärna dock på bottenplan, i fil och i gammal stil.

Jag kallar stilen European bed & breakfast och känslan är gammalt vackert hotell i Frankrike eller Italien, med runda bord, stora maffiga buketter, dukar som blåser i vinden och så vackra mönstrade tapeter. Jag kommer använda mig av mycket av det jag såg när jag var på Villa la Madonna i somras.

Sitter du på en gammal sommarstuga eller har ett hus och gillar inspirationsbilderna här ovan? Maila isf beskrivning av rummen samt bilder till [email protected] så kanske jag kommer hem till dig i april redan!

Viktigt är att huset ligger i Stockholmstrakten.

Är något oklart går det såklart att fråga mig här i kommentarsfältet. Hoppas vi ses i vår! Puss.

Ps. Alla inspirationsbilderna hittar du i min Pinterest-mapp ideas for work.

Translation: A questions for my readers who live in Stockholm.

(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar