Annons
Annons

En art decolampa, en prickig skål, en sjömansskjorta och nya glas


 

I tisdags åkte vi in till Visby för att fixa lite ärenden. På Bakfickan äter man den bästa lunchen, så dit gick vi såklart.

Så kul ska vi inte ha.

Livet med en ettåring, alltid framstupa på väg ner för någon stentrappa eller nåt.

Annons

Min familj <3!

Fortsättningen <3!

Och här är vi tre.

Jag åt strömming med potatismos, örtsmör, lingon och citron. Mmmm.

Och sen gick vi till Memo antik som ligger vägg i vägg med Bakfickan. Här hittade jag den perfekta sänglampan till mig! Bara det att den kostade 750:- och var ojordad. Men jag kanske ångrar mig och köper om jag fortfarande tänker på den nästa gång jag är där och den är kvar. Eller så hinner jag fynda nåt på loppis!

Färgpaletten är så mustig här inne.

Sen promenerade vi runt på Visbys kullerstensgator.

In på Akantus som är en mysig inredningsbutik med gammalt och nytt.

Jag kommer köpa en sån här skål. Jag har ju suktat i flera år nu och inte gett mig.

Hej lilla fågeln!

Så fint bord. Nåt sånt här till tvn i vardagsrummet?

Sen åkte vi på loppisar och sen kom vi hem till trädgården. Rosé i nya loppisfyndade glas under äppelträden.

20:-/styck och perfekta till allt från bubbel till frukostchiapuddingen!

Det har hänt en del inomhus också! Vår säng är på plats, fast det är väl det enda klara i sovrummet. Vi ska ha mattor och lampa och tavlor etc. Stråhatt på väggen är väl fint? Kanske ett helt gäng? Rosa sängkläder i linne ska vi ha också. Och gardiner. Visar mer sen.

Barnsängen har fått ny plats vid dörren och det svarta skåpet jag köpte på Olsson & Jensen har fått gamla platsen i hörnet! Det blev superbra! Här kan vi ha sängkläder och fina grejer.

Det blev dags för middag. I tisdags fanns köksskåpen och plastskivan fortfarande kvar. Nu är det bara härlig yta och ett litet bord här.

Förutom fina champagnekupor hittade jag denna på loppisen 9 liv! 20:- för en gammal H&M-sjömansskjorta. Det var så fin duvblå färg.

På kvällen gick vi en långpromenad i vårt område Alskog. Det är lätt att tappa bort sig i allt det gröna! Snart är det tisdag igen. Så himla fort dagarna går. Tiden bara rusar förbi med nytt hus, barn och familj på besök. Jag trodde att vi skulle hunnit mycket mer än vad vi gjort hittills. Men det är okej. Någon skrev i kommentarsfältet att det är bättre att göra en lista på sånt man gjort än sånt man ska göra när det kommer till nya hus och renoveringar. Det känns skönt. Idag ska jag måla klart barnsängen, åka på utflykt till Ljugarn som ligger här bredvid, besöka en lammgård där Pontus mamma förberett så vi får hämta ut en present (undra vad?) och ikväll blir sista grillningen med alla innan vissa åker hem.
Man måste ju leva lite också. Hoppas ni får en mysig fredag var ni än är. ☀

Translation: A tuesday in Visby.

(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar