SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

En dag på stranden, tistliga bollar och kvällsljuset


 

Heej! Jag är mitt i ett sånt himla loppisrus! Gjorde såå många fina fynd på dagens loppis i Slite. Orkar knappt med hur kul det är att hitta just den där perfeekta taklampan till vardagsrummet tex. Jag visar omedelbart såklart, men nu måste jag passa på att blogga de här bilderna från i tisdags när vi faktiskt hade husets första sleep over party! Grillkalas och kompishäng, jag var mäkta stolt över vårt hus och ville visa alla runt. Men när jag hämtat andan och satte mig ner i lugn och ro verkade det som att de flesta hittade sin plats här och gjorde sig bekväma, som hemma helt enkelt. Det enda jag vill här i livet. Ha ett stort hus där alla mina vänner och min familj kan få plats och trivas. Och loppisfyndsinreda det såklart.

Annons

Dagen började med vanligt hemmaskrotande. Jag plockade in pepparrot till vaserna.

Och sen for vi in till Ljugarn. Detta huset är så praktvackert.

Pontus kompis Daniel hade kommit för att bo hos oss dagen innan, så vi och Lynn gick till Smakrike och åt lunch.

Sen la vi oss på stranden ett par timmar, som helt plötsligt från att bruka vara helt tom var fullproppad med folk! Är det någon speciell vecka jag inte hängt med i?

Siri och Viktor kom och beachade med oss.

Och medan de andra handlade middag åkte jag hem med Lynn som skulle sova lite och passade på att fota inflyttnings och gå bort-presenten från S och V samt ett paket jag hämtat ut.

En superfin skål, flytande gotländsk honung och tistlar.

Att dessa fina växter inte är snittblommor utan fri plock i naturen är ju otroligt. Så vacker färg och knäpp form. Skålen var i lavendellila och perfekt som frukostyoghurtskål.

I paketet på posten låg ett print från Arrivals av Malin Gabriella Nordin som jag fått till Gotlandshuset och som kommer passa perfekt i vardagsrummet. Ska bara köpa en fin ram också och välja vägg.

Vid sexsnåret var trädgården full av kompisar.

Daniel och Anna kom från sitt hus i Kyllaj och hade med sig en pelargon som inflyttningspresent! Ni vet att de har så himla fina stora i sin lada? Denna är från samma ställe, hoppas den kan bli lika stor!

Jag med mitt rosé framför min lilla lada och kvällssolen.

Pontus preppar grillverktygen.

Kvällsljuset på denna ö är så vackert.

Mot våra stockrosor.

Genom de spröjsade fönstren.

Och på lillgudens tron.

Vår lilla grill är däremot i skruttigaste laget. Måste köpa en värdigare snart.

Vi tog fram brödet och såserna, rödvinet och salladen.

och delade ut det grillade.

Efter maten visade Pontus, Lynn och jag alla vår fina kvällspromenad som vi alltid tar om det är fint väder.

Sommar ♡

Förbi fälten och kohagarna.

och där gick solen ner.

Spara

(6)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar