Annons
Annons

En fredagsfrukost och en ny vas


 

I fredags tog vi tidig helg. Annaklara kom förbi och åt frukost. Hon har nämligen varit i Paris hela veckan så jag var tvungen att få alla härliga uteserverings och högsommarvärmdedetaljer. Här i Stockholm var det nämligen 1 grad när de hade 25 där. Ibland prickar man rätt!

Annons

Lite Frankrike hade vi hos oss i fredags morse ändå. Boursin till baguetterna samt jordgubbs och champagnemarmelad.

Till croissanterna!

Jag gjorde min vanliga jordgubb, banan, jordnötssmör, mandelnmjölk smoothie. Trix för fin servering är att ha hackade mandlar och skivad frusen jordgubb på.

Fredagsbuketten var kanske den finaste hittills i år. Snart kommer vår och sommarblommorna äntligen!

Och jag som varit och letat efter en enkel vas på fot i tusen second handbutiker hittade till slut den perfekta på Hemtex för 99:-. Så fin för stora men korta buketter. Finns nu om man är sugen.

Till lunch åt jag jordärtskockssoppa. När jag gör efter mitt eget recept är det lika delar jordärtskockor och potatis, crème fraîche istället för grädde, citronjuice och muskot. Och hackad mandel på då, som jag tydligen har på allt!

Jag tycker att soppan ska vara precis lagom krämig, hellre lite tjockare än för tunn. Annars blir det ju ingen mat.

Vårt sovrum är så mysigt nu. Senaste veckans Flowerybukett står på ena sidan och resterna från förra veckans bukett på andra sidan. I mitten ligger Lynn såklart, och Pontus och jag på varsin sida nästan på väg ut över kanten…

På tal om Lynn så köpte jag fina vårstrumpor till honom på Babyshop också när jag var ute på stan en sväng i fredags. Visst var de härliga?

Hade ni en mysig helg? Titta in i eftermiddag för att se vad jag gjorde på fredagskvällen, då hade vi en stor mysig middag här hemma nämligen! <3

Translation: A few pictures from my friday.

(2)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar