Annonssamarbete med Tropicana

En lantlig och ekologisk brunchetta i vår Gotlandsträdgård


 

Min familj är ju här på Gotland med oss nu, och det är så himla mysigt och härligt! Jag har verkligen saknat dem, och de hjälper till så fint med Lynn och input om allt som behöver göras med huset och med trädgården.
Jag ville ge dem en liten present som tack för allt de gör och tänkte att en picknick i trädgården med massa goda ekologiska bruschettas var på sin plats! Bröd med topping är superbra picknick och trädgårdsmat tycker jag. Enkelt att förbereda och supergott för alla, även om man gillar olika.
Till det Tropicanas nya ekologiska juicer som svalkar perfekt nu när julivärmen steker på! Att Tropicanas klassiker nu finns som ekologiska känns helrätt för mig, som gärna dricker juice till mer än frukost.

Att göra en ”brunchetta bar” har jag varit sugen på ett bra tag. Alltså bruschettas till brunch. Med mängder av goda röror, ostar, frukter, bär och andra pålägg som är lika trevliga att se på som att äta. Tex ricotta och mascarpone som jag bara vispat ihop och toppat med dadlar, fikon och kokos.

Tropicanas ekologiska apelsinjuice fick sällskap av några klyftor saftig röd grapefrukt, för lite extra syra.

Till äppeljuicen rev jag lite ingefära, skivade citron och toppade med några kvistar citronmeliss från trädgården.

Vår picknickbricka! Hur fin?

Jordnötssmör med klippta torkade fikon och pumpafrön.

Pesto med pecannötter och salvia från trädgården.

Äggröra med parmesan och babyspenat, perfekt att ha på bruschetta!

För att dekorera knipsade jag av lite nyponrosor och vinbär från trädgården.

Sen gick vi ut! Men som det är när man är nyinflyttad hade vi ingen filt att sitta på det taggiga, torra gräset. Så det blev att dra ut utemöblerna och innekuddarna och ställa under ett träd vid ladan.

Lika mysigt det!

En av oss ville ligga på marken och mysa iallafall ♡.

Den lilla halvliterskannan i porslin fick jag i inflyttningspresent av min mamma. Den har hon haft på vårt gamla landställe i Gladö i alla år och jag har älskat den. När de kom hit härom dagen hade hon med sig den och nu är den min. Så fint.

Brunschetta, genigrej!

och så såg vår brunch i trädgården ut! Puss!

Translation: A brunchetta bar in the garden! With tropicanas new ecological juices!

Spara

Spara

(23)
(0)
3 kommentarer | Translate
 Laddar