Annons
Annons

En naturligare look


 

Hej! Det var länge sedan vi kikade ner i min sminkväska! Nu när jag bytt stil lite grann sminkar jag mig lite lättare och är mer noga med kvalitet och enkelhet. Jag vill att det ska se naturligt ut, gå fort, men ändå hålla hela dagen! Här kommer produkterna jag använder just nu:

Annons

Hud:

Ansiktscreme från Grown alchemist – En väldigt återfuktande och dryg creme som jag också älskar flaskan på.

Foundation från Mac – Jag använder matchmaster i färgen 1.0 och blandar med min hudcreme. Jag vill ha en täckande men ändå inte torr och ”kakig” effekt. Denna är dessutom väldigt dryg. Jag applicerar med en rund svamp.

Rouge från Estelle & Thild – Jag brukade använda en ljusrosa rouge från & other stories, men sen fick jag denna på en pressträff och tänkte att det kanske är dags att testa en mer djupröd färg? Jag tror den blir extra fin sen när jag fått lite färg och fräknar i sommar! Färgen heter Dusty rose. Jag applicerar den med en liten borsta från samma märke.

Ögon:

Vit ögonpenna från Max factor – När jag jobbade med Max factor var en av de bästa sakerna att jag fick massor av den här ögonpennan. Den är den absolut bästa på marknaden tycker jag, sitter som berget hela dagen och kladdar inte. Vit ögonpenna förstorar ögonen och det har jag haft enda sen jag började sminka mig. Så fint fortfarande tycker jag!

Mascara från & other stories – Jag byter mascara rätt ofta och denna har jag haft ett tag och tycker mycket om den. Lätt, supersvart och klumpar inte.

Ögonskugga från Estelle & Thild – Jag har två nya ekologiska ögonskuggor, en marmorvit som är pärlemorskimrande och en krämigt brun som är matt. De applicerar jag med en borste från samma märke. Den första skuggan har jag över hela ögonlocken och den andra längst ut för att göra avståndet mellan ögonen större. De heter Marble och Cocoa.

Ögonskugga från & other stories – min favoritögonskugga i skimrande rosa som passar mina ljusa färger och gör blicken pigg och bubbelgumspudrig. Chamois pink heter den.

Ögonbrynsskugga från & other stories – Den här ögonbrynsskuggan har varit med så länge att all text suddats ut på förpackningen, men jag har för mig att det är nr. 2. Jag kommer aldrig behöva köpa en ny tror jag, så dryg är den. Perfekt ton till mina bryn också, inte så röd utan mer grå i färgen. Jag använder en borste från Real techniques.

Eyeliner från Isadora – För fest använder jag en blöt liner från Isadora som har mycket svärta och skapar dramatisk look.

Eyeliner från L’Oréal – Till vardags använder jag en eyeliner som ger lite mer matt och suddigt intryck. Vanligtvis gör jag bara en liten kråkspark längst ut vid fransraden för att inte tynga ner blicken men ändå få ett brett öga.

Läppar:

Läppstift från & other stories – Min finaste krämigaste röda heter Marquisette rogue och är precis lagom mörk, kall och mjuk i tonen.

Läppglans från Estelle & Thild – Jag har ett nudefärgat läggglans som jag använder när jag gör tv och som heter Toffee. Perfekt när jag vill ha en försiktig look men ändå något fint på läpparna.

Läppbalsam från & other stories – Ett läppbalsam att ha till vardags, från deras Paris atelier kollektion i extra fin burk!

Translation: In my make up case at the moment

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar