Annons
Annons

En onsdag i Barolo


 

Hej och välkomna till en onsdag i Italienska bergen! Så här kan det se ut när man sömnigt strosar ner till frukosten på morgonen.

Plockar ihop det vanliga goda.

och radar upp sina kompisar för utflykt! Det bästa Aleksander vet på hela jorden är nämligen viner från Barolo, och eftersom vi var cirka en timmes bilfärd därifrån tyckte vi att det var ett självklart mål för dagen!

Annons

Efter en del felkörningar, höjdskräckspaniker och kringelikrokiga bergsvägar kom vi fram till detta! Som ett puttinuttigt vykort, helt perfekt.

Klockan var definitivt lunch och vi slank in på en öppen restaurang. Jag tog ravioli, och slukade hela tallriken. Helt omöjligt att inte få ljuvligt god pasta här!

Barolo var verkligen en vacker stad, och så ren och städad också.

Gulliga fönsterluckor.

Jag var semestrig med 60-talsfrisyr, vintageklänning och stråväska.

Vi gick in i massa vinbutiker såklart.

Och efter ett par timmar var det dags att dra igen! Hettan var nästan olidlig, minst 35 grader i skuggan kändes det som.

Skönt att vara tillbaka på brisiga Villa la Madonna!

På eftermiddagen var kortspelet i full gång igen. Man måste spela kort på semestern.

Ovetandes om den stora förlusten.

Alla gick till den lilla randiga kiosken för att hämta aperitivo!

Och vid åtta var det middag igen, som vanligt.

Vi åt fyra rätter och lekte lekar. Roligast var leken där vi alla var tvungen att säga vad som var snyggast/bäst med varandra helt ytligt och fysiskt. Alla blev alltså komplimangbombade av alla! Jag rodnade från tårna till hårfästet. Fick höra så mycket fint som jag kommer plocka fram när jag behöver, hehe.

Efter mer ost, mer salvia och mer balsamico var även denna Italienska dag slut. Och på torsdagen checkade vi ut! Men även det var ett äventyr såklart, resan var långt ifrån slut. Kram.

Translation: A bunch of pictures from our wednesday in Piemonte.

(9)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar