Annons
Annons

Ett foundationtips och dagens planer


 

Hej och god morgon! Här kommer ett sminktips! Jag har nämligen hittat den perfekta foundationen för min hud! Alltså, den är magisk. Som att ha touche eclat i hela ansiktet ungefär.

Min hy är ju rätt torr, jag har inte så mycket blemmor men tycker om att få en jämn och matt finnish. Det viktigaste stället att täcka för mig är under ögonen där jag hatar att se trött och glåmig ut.

Annons

Jag köpte Diorskin nude air från Dior på flygplatsen i Nice efter att ha testat mig igenom mängder av andra märken. Flaskan är supervacker och känns lyxig i glas, man applicerar med en pipett vilket är lite wierd, men okej, och den smälter verkligen samman med huden utan att bli ett dugg fet eller kakig. Men den täcker helt perfekt! Älskar den! Ville bara berätta det.

Nu ska jag packa ihop in familj, hoppa in i bilen och åka till Strängnäs och tömma skogen på svamp! Eller kanske mest ligga i soffan med en valp på magen och bara mysa och låta Helena skämma bort oss med njut som hon brukar. Hon är så ljuvlig, bättre svärmor kan man inte önska sig!
Lynn har inte sett hundarna på länge så det ska bli kul att se deras möte! Jag tar med kameran såklart, hörs imorgon! Ha en mysig höstsöndag nu! Puss.

(0)
(1)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar