Annons
Annons

Färgval och tapetval


 

God förmiddag gullungar! Idag är det söndag och min familj är här! Jag är så glad över det. Andrea har redan stora idéer för trädgården, har hittat både krusbärsbuskar, päronträd, plommonträd och rododendron och hjälpt mig med inredningstankar. Dagen innan de kom var det fredag och då hittade jag på detta!

Annons

Frukost! Vi har inga skålar än så jag äter allt i kaffekoppar.

På ägorna och poserar. Ser ni stockrosorna som kikar upp här vid trappan? Ska bli så spännande att se vilken färg de har när de slår ut! Jag hoppas på denna men gissar på denna. Punschverandan kommer bli så fin när vi skrapat, kittat om och målat!

I fredags kom en leverans med tapet som jag beställt. Flora från Boråstapeter. Tanken var att ha dem till en vägg i köket men eftersom vi har strukturtapet där blir det kanske knepigt. Isf får jag bredspackla allt eller sätta upp täckskivor först. Hmm. Kanske bättre att ha dessa någon annanstans? I sovrummet uppe? I hallen?

Innan lunch drog vi på loppis igen.

Kom hem med ännu en kudde, samt en ogräskorg.

En ägghållare.

Kaffeburk.

Och bakformar!

På vägen hem stannade vi till på färgaffären i Hemse och jag plockade med mig lite färgprover. Så här brukar jag göra när jag ska måla något. Först lite större färgprover att testa mot väggen i rätt ljus. Viktigt med olika nyanser så man vet åt vilket håll man ska gå om man ska ändra på något.

Här var mina förslag till barnsängen.

Och i köket vill jag testa om grönt och gult kanske är alternativet istället för tapet! Så här hade vi i mitt barndomskök på Östermalm. Älskade det. Dessa var bäst av de jag plockat med.

Och sen kikade jag i en större färgkarta efter liknande, men kanske lite mer mättnad och ljus i dem.

Även denna känns lite väl mörk. Dock undrar jag om det går att måla två färger på strukturtapet. Det blir nog ingen fin linje då?

På kvällen var det murrigt ute och kossorna stod och råmade utanför vår trädgård.

Så här brukar det bli när vi ska på promenad. Man hoppas på selen men Lynn väljer oftast axlarna.

Lantlig idyll.

Här är ett av våra garage förresten! Jag ser verkligen hur det stått en gammal Amazon här. Så fint! Haha, Pontus tycker vi ska airbnb:a ut den under Almedalsveckan nästa år. Får se hur det blir med det, haha.

Translation: A quick uptade from our house.

(2)
(0)
29 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar