Annons
Annons

Film-listan


 

Bästa introt på en film:

Cry baby, definitivt. Åh älskar den låten och det är så musikal-bra allting! Waters är bäst.

En film att hatälska:

The Mask. Jag hade den på vhs hemma när jag var liten och kollade jääämt på den. Men den är ju så dålig.

Annons

Film jag aldrig klarar av att se slutet på:

tumblr_n8xnkwcqKi1r4ueyro1_500

tumblr_o072xlpnIE1rbud4zo1_500

Titanic. Fast jag såg hela slutet på bio två gånger, men hemma stängde jag alltid av så fort det började gå dåligt. När vattnet börjar strömma in, då pallar jag inte längre.

Bästa datefilmen:

Jag såg Donny Darko hemma med en kille jag gillade en gång och minns att vi inte tittade en minut på själva filmen. Så det är ju ett bra betyg.

Film jag sett allra flest gånger:

tumblr_n2oe8eU43H1s4zb7ro1_500

tumblr_n2sllhc0Tt1rqbv0uo1_500

Jämnt mellan Aladdin och Grease tror jag. Jag är också en av de som tycker att Grease 2 är nästan lika bra som Grease 1. Fast säger man det högt får man ju dödens blick. Men ändå, låtarna är så bra i Grease 2! Bäst är Reproduction och Cool rider.

Filmgenre jag gillar:

Äventyr. Det finns många filmer i den genren som jag kan se tusen gånger. Tex alla Indiana Jones. Jag älskar när det är skatter, kartor, olika länder och luriga hjältar involverade. Därför gillar jag Jönssonligan och Oceansfilmerna också. Haha, vilken classy filmsmak man har ändå! Obs jag gillar Gudfadern också.

Bästa animerade filmen:

c407b09665014912aa04d899786a405e

Absolut Lejonkungen, följt av Wall-E och Skönheten och Odjuret, mest för att den är så mycket min barndom och att jag börjar gråta direkt av introlåten.

Några klassiker du älskar:

Rear_Window_film_poster

Rear window, Singing in the rain och A streetcar named desire är mina favoriter av de gamla godingarna.

En film jag har starka minnen till:

f04dc1a74ef0cc30d3a0e5814ced1e9d

Sunes sommar. Vi låg i sängen hemma hos Annaklara och Emmi i Skärmarbrink och tittade på Sunes sommar efter Carolines begravning. Eller om det var efter att vi hade gått och sagt hej då till henens kropp på Karolinska. Jag minns inte det. Men jag minns att vi halvlåg tysta där i sängen och åt sura körsbär och tittade på Sunes Sommar tillsammans sen.

Bästa skräckfilmen:

Jag hatar skräckfilmer och tittar verkligen aldrig på något som är läskigare än Stranger things typ, men Pans labyrint är oändligt fin, och rätt läskig. Fast jag har sett alla klassikerna, typ Shining, Djurkyrkogården, Det och Motorsågsmassakern. Det känns som att man inte gjorde något annat i mellanstadiet än att försöka härda ut skräckfilmsmaratonen hemma hos snygga killen i klassen efter skolan, det var hårt då.

Translation: A little list about movies.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar