Annons
Annons

Födelsedagspresenter


 

Det börjar ju närma sig 1-årskalas här hemma så nu ska ni få se vad Lynn får i present av oss!

Ett stycke badblöja från Mini Rodini. För sommarens bad! Vi kikade på väderappen och slog till på en sån här UV-tröja också. För det behövs nog.

Annons

Jag hittade en supergullig gåleksak i form av galopperande häst på Stadsmissionen Nytorget för 50 kr. Slog till direkt!

Pontus har köpt en present som han redan slagit in och inte visat mig ens. Det ska bli spännande!

Jag gick förbi Uni på St Eriksgatan härom dagen och det visade sig att de skulle stänga, så tråkigt! Jag hann iallafall fynda ett fint set från Walnut & Walrus på 40% rea. Jag har kikat på deras grejer länge och tycker det är så fint med matchande set. Detta kommer vara så mysigt i sommar under palmerna på kvällen!

Fastän han bara fyller ett blir det nog en del ljus på tårtan. Dessa guldglittriga kommer från Leilas general store och får symbolisera det stora kalaset vi ska ha för honom på gården. Kanske mest för oss då, eftersom han inte kommer minnas. Men bilder kommer ju finnas för honom att kika på sen! Både mamma och Pontus mamma ska göra varsin tårta.

Så det är viktigt med många fina cake toppers!

De här gamla mjölkflaskorna köpte jag för 80kr styck på Old touch härom dagen. De får symbolisera trädgården han får av oss. De ska nämligen få husera hundkex, vallmo och blåklint på Gotland i sommar!

Translation: A bunch of presents for Lynns 1 year birthday.

(2)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar