Annons
Annons

Första vårhelgen


 

Hej! Mår ni bra? Det ska snöa i Stockholm idag, så det passar väl bra att jag har mitt första återbesök till Karolinska och min läkare. Jag är rädd för vad jag kommer känna när jag är där, men tror det går bra, de är ju så snälla allihop.
I helgen hade vi de första riktiga vårdagarna. Det blev sommartid och Pontus, Lynn och jag åkte ut till Strängnäs för att hjälpa till att röja på tomten. Jag var dock bak och bebisansvarig så jag tittade mest på, samt blev serverad våfflor i sängen efter min nap, hehe. Vi grillade sojakorv över den öppna elden och Fanny och Marians kompisar var där och hjälpte till.
Dagen efter åkte vi hem och vilade i vår lägenhet. Jag älskar den verkligen, och snart blommar träden utanför vårt fönster. Mitt i att Pontus smörjde in mina ben och fötter som han fortfarande gör varje dag (!) kom Andrea förbi och söndagsmyset kunde börja! Min mamma, bror och moster som också var i stan hälsade på och vi åt kakor och drack te och bubbel. På eftermiddagen stod solen så himla lågt och fint och då bestämde vi oss för att det var Shantitajm. Indisk mat är alltid bästa avslutet på en helg!
Förbered er på valp och bebis i överflöd, hoppas ni gillar filmen! Här kommer min helg i rörligt format:

Annons

Musik: Jens Lekman – An argument with myself och Future Islands – Tin man

Translation: My weekend in moving picture

(1)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar