Annons
Annons

Fotograferingskläder och Husligheter


 

last day before vacation
Så här såg jag ut i fredags, som inte var vilken dags om helst. Men det kommer vi till i nästa blogginlägg. Det här är iallafall vad jag hade på mig. Nya favoritvintageklänningen. Hittar ett par såna här per år. Gingham, under 300-lappen och i en knallig och somrig färg. Den här är från Beyond Retro. Strumpbyxorna med baksidan svart och framsidan vit (Chanelinspirerade I guess) kommer från Lindex och träskorna i silver från Maguba. Fotona fick jag hjälp av en fotograf som var på besök i ateljén. Husligheter-Maria var nämligen över och gjorde en intervju med mig angående mitt boksläpp! Hon tog också lite bilder som ni kan se i hennes blogg. I sommar måste ni också kolla in hennes och Emma Aspelin (Emma övertalade mig att börja blogga för sex år sedan, tack Emma!) sajt Gotlandstips om ni ska till ön eller är nyfikna. Det ska jag göra nästa vecka när vi åker dit! <3

Annons

Untitled-22125131843
A friday outfit! Vintage dress, Lindex tights and Maguba shoes!

(2)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar