SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

från min pinterest.


 


God morgon! Hur fint vore det inte med ett tapetserat pärlspontskök med rullbara bänkar och äppellådeförvaring? Hoppas jag får göra ett kök snart för Äntligen Hemma så man får leka loss. Kommer nog dröja ett tag innan vargen och jag flyttar ut till ett liknande projekt. Snart ska jag inreda ett sovrum och då vore det fint att sätta gamla dörrar bredvid fönstret, speciellt om man bor i lägenhet i stan, eller varför inte en riktigt klassisk sänghimmel? Dessutom kan man ju göra världens enklaste läslösning vid badkaret med en gammal drivvedsplanka och liten hortensiakvist. Tröttnar aldrig på den blomman.

Annons


Har varit supernära att klicka hem dessa sommarskor i flera dagar nu. Kommer troligtvis slå till när som helst. Älskade dessutom de små vinspelsörhängena! Drömmen vore att fynda en hårkam på loppis eller aktion i sommar, som man kan ha på bröllop eller bara när frisyren behöver lite festlig kärlek. Hittade också etsys bästa shop, full med vackra överkast, kuddar och blommönstrade drömsaker till sovrummet.


Fastän jag hade rakade ögonbryn när jag var kickers har jag fortfarande en förkärlek till 30-talsbryn. Brukar ju sminka över mina och måla ibland när jag går på maskerad, men någon gång kanske jag noppar till dem rejält på riktigt. Älskar dessutom mittbensluggen Brigitte har och stort rosettdiadem på behive.


10-talet inspirerar mig mest just nu, och 30-talets dramatiska empirklänningar. Skulle inte säga nej till en senapsgul och rosa 60-taleklänning heller för den delen.


Är ganska inne på att göra en tavelvägg också. Då skulle dessa saker få hänga på min vägg. Inramat i olika vita enkla och snirkliga loppisramar blandat! Typiskt logiskt att blanda grumpy cat med gammal tapetsnutt och svartvita foton.

Alla bildlänkar här!


Some favourites from my Pinterest!

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar