Annons
Annons

Giganstiska hattar & öppna vegburgare


 

Vintagebloppisen

I söndags var ju jag med och sålde grejer på Vintagebloppisen! Jag hade rensat ut garderoben och vinden ännu en gång och hittade massa saker som borde få bättre omvårdninad någon annanstans. Här är min hatt och väsk-låda förresten, har alldeles för många hattar för vad jag använder.

Annons

Vintagebloppisen

Själva bordet såg ut så här, och så hade jag mängder av kläningar på klädställning såklart.

Vintagebloppisen

plus några som levde farligt i fönstret.

Vintagebloppisen

Vintageskor är en grej jag ofta fyndar, men sällan bär. De är så vingliga tycker jag.

Vintagebloppisen

Den här telefonen köpte jag på en loppis en gång. Tänkte nog att den skulle vara fin i en styling, men den är helt enkelt för oanvändbar tom för mig.

Vintagebloppisen

Utsikten från mitt hörn var denna klassiska Gamla Stansvy!

Vintagebloppisen

och här är jag, i ny Emmy-kofta och gammal vintageklänning.

Vintagebloppisen

Vi höll till inne i Grillska huset, som är en gömd Gamla stanspärla. Hela bloppisen var i samarbete med Stockholms stadsmission, som har huset.

Vintagebloppisen

Det finaste var dock inte kläderna tycker jag, utan gästerna. Titta den här tjejen ser ut som en Pommacreklam från 30-talet!

Vintagebloppisen

Den här snygga tjejen köpte min blommiga 30/40-talsklänning. Tyvärr tappade jag bort både namn och bloggadress så påminn gärna igen så skriver jag!

Vintagebloppisen

Mina favoriter på mässan var dock dessa två gulliga volontärerna som hjälpte mig och hängde runt. De ska båda börja Södra latin där jag gick och det pratade vi massor om såklart.

Vintagebloppisen

och så slog de till på varsin hatt.

Vintagebloppisen

Jag testade denna, men den var lite för stor.

Vintagebloppisen

Klockan tre var det dags för mig att föreläsa.

Vintagebloppisen

om vintageinredning nere i kyrkan.

Vintagebloppisen

och halv fem var jag hemma igen. Fem flyttkartonger fattigare! Plockade lite kvistar hem på vägen som fick bo i fiskskålen.

Vintagebloppisen

och slog sen in mammas födelsedagspaket! Brickan köpte jag på Stadsmissionen på Vintagebloppisen och klänningen köpte jag på Myrorna i Norrköping när jag var där och jobbade förra veckan. Fotografierna är på mamma och mig och de är tagna av Ida Borg iom vårt rosa bandet. Katarinatapeten från Sandbarg (som jag inrett med i ÄH en gång!) och som kom med fint pressbud fick agera inslagningspapper.

Vintagebloppisen

På kvällen lagade Pontus och jag öppna vegburgare (alltså utan bröd) med hemgjorda pommes frites och hemgjord coleslaw! Perfekt söndagsmat efter att ha jobbat i sju dagar i sträck! På måndagen tog jag ledigt hela dagen, den lyxmåndagen tittar vi på snart. Puss!
Tack Vintagebloppisen för att jag fick vara med och sälja i år igen, och tack alla besökare som gjorde det lättare för mig att botanisera i min egen garderob.

Translation: I sold so many vintage items at the Vintagebloppis this sunday and had a blast with al the lovely staff and costumers!

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar