Annons
Annons

Gotlandsinredningen – sovrummet


 

Här ser ni en bild från det som är matsalen i vårt sommarhus. Jag har ju en tanke att kanske ska detta bli vårt sovrum istället? Jag har en känsla av att vi tre skulle trivas mer på nedervåningen nära badrum och kök, och utan snedtak. Dessutom finns det ju en chans att vi gör om planlösningen på övervåningen som just nu har tre sovrum, till ett med två, så då blir det ju ändå så att vi sover där nere ett tag. Jag tänker att vi ska ha plats för att äta i köket och sen utomhus istället! Men vem vet, allt kan ju ändras, men detta är mina tankar i dagsläget iallafall. Utanför fönstret ser man gästhuset med två rum i, och det kanske inte är en optimal utsikt för ett sovrum, men vi får känna när vi är på plats!

Annons

Här kommer ett collage med bilder och möbler på hur jag har tänkt:

Mjuka linnesängkläder i pudriga toner, en sisalmatta på golvet, få möbler så som en gammal garderob och kanske ett halmånebord (älskar halvmånebord!). Vid sängen nätta sängbord eller kanske en pall. Få intryck, men kanske ändå en vacker tapet? Mjuka täcken och alldeles för många kuddar! Lynn får ha sin växasäng (kommer ni ihåg när jag köpte den?) och sen bara några enkla tavlor på väggarna. Mjukt och vilsamt, vackert men inte överdrivet gulligt. Mattan heter Lohals och kommer från Ikea, halvmånebordet och sängbordet från Oscar & Clothilde och tapeten heter Dagmar och kommer från Sandberg. Alla sovrumsbilderna hittar ni i min Pinterestmapp Gotland.

Intressant om det blir precis som jag tänkt eller inte alls? Spännande att planera och drömma är det iallafall! Hoppas ni tycker att det är kul att vara med på hela resan.
Puss.

Translation: My thoughts on our master bedroom!

(2)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar