Annons
Annons

gott och blandat.


 

Här kommer en gottepåse med blandade godsaker! Först ut, två porträtt!

madli lavin
madli lavin
Madli Lavin från Estland har ritat dessa snygga teckningar som föreställer mig i vanlig pose, och med sjal i Ryssland! Superfina, tack!

Annons

dinner at Tranan.
nyfiken gul.
Sen har vi nästa ”min värld” som är uppe, med ingen mindre än bästa Sandra Beijer! Hon berättar om var man hittar bästa croque madamen, vad som är så fint med New York och vem hon helst skulle vilja byta garderob med!

thursday.
humlegården and kåken.
Sist ut har vi tre saker med mig, en miniintervju på Naturskyddsföreningens blogg tex! Där berättar jag om mina top 5 vintagebutiker. Dessutom sitter jag med roliga Kodjo här i biosoffan och pratar filmtrailar om ni vill se det! Så har jag berättat för stureplan.se om mina tankar inför Ellegalan på fredag. Det kan ni läsa här!
Det var allt! Nu går jag tillbaka till under täcket, tittar på Gainsbourg och längtar till Paris en stund tills jag blir frisk. Puss


Some great portraits by Madli Levin, an intervju I made with sweet sweet Sandra, and three short interviews with me!

(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar