Annons
Annons

Gruppbild & tryffelpizza


 

Nu fortsätter vi utflyktskvällen i Camaiore. Dagen började ju så här. Vi hade fått tips från många håll om en underbar restaurang bara en kvart promenadväg från vårt hus så på onsdagskvällen tyckte vi att det var en bra idé.

Annons

Toscana 3

Här är hela gänget, förutom jag då, som åkte ihop. Magnus, Nina, Gustav, Anton, Siri, Alexandra, Viktor, Sandra och Pontus.

Toscana 3

Stora gatan i Camaiore var varm och semesterröd, lite annorlunda från när Pontus och jag hade varit där ensamma på dagen.

Toscana 3

Finkläderna var på för flott middag på stan.

Toscana 3

Det lilla torget där vi skulle äta var fullt av saker att titta på, barn som lekte och kramades.

Toscana 3

Jag hade redan fått lite färg, ett mirakel! Klädd i poolblött hår och vintageklänning från Paris.

Toscana 3

Vi slog oss ner vid vårt bokade bord, detta var min utsikt. Kändes väldigt italienskt.

Toscana 3

Här sitter vi!

Toscana 3

Vi bestämde att det skulle bli en italiensk middag på riktigt så Pontus och jag började med pasta. Vi fuskade och delade på en pasta pesto, men det var nog tur.

Toscana 3

Att en så enkel grej kan smaka så gott. Jag kommer aldrig mer köpa burkpesto någonsin.

Toscana 3

Nästa rätt var en pizza nämligen! Eftersom stället hette Pizzeria la piazza och var känt för sina goda pizzor. Jag tog en med buffalomozzarella och spenat.

Toscana 3

Men vinnaren var den Pontus tog, med zucchiniblomma och tryffel plus mängder av parmesan. Det godaste jag någonsin ätit och det ostigaste!

Toscana 3

Toscana 3

Toscana 3

Sen rullade vi hem uppför den branta backen. Jag har nog aldrig ätit så mycket i mitt liv, och då skippade vi ändå antipastin. Italiensk mat, rött vin, barn som får vara ute länge, 25°C+ vid midnatt och kyrkor som utsikt är ändå ett fint sätt att äta middag på tycker jag!

Translation: Tuesday dinner was my best food experience in Italy! The truffle pizza at Pizzeria Piazza in Camaiore was to die for.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar