Annons
Annons

Hej från Nice!


 

God morgon och hej från Rivieran!!
Det är så härligt att vakna upp här, med slammer från köket, nybakat bröd som någon varit nere och köpt på bageriet på morgonen, en ljummen pool att slänga sig i och yoghurtar som inte smakar som hemma. Det bästa med att vara på Rivieran måste, förutom det vackra sceneriet, vara frukostarna. Äggen, juicen, brödet, allt smakar bättre här ju! Som att det är ett snäpp färskare i Frankrike.
Det kanske kommer ta en sekund innan jag lägger upp bilder, för det är helt enkelt för mycket semester, projekt, barnkoll och trevligheter som måste göras istället för att redigera bilder. Men jag kommer ändå titta in och säga hej varje dag såklart!
Idag har jag några saker on my mind.

Annons

Först vill jag bara säga heja och hurra att så många är med i min tävling för Bosch! Det känns verkligen som ett roligt samarbete, och det bästa med att ha företag som syns här på bloggen är ju om de faktiskt gör något lyxigt för er som läser också. Jag är ju rätt noga att mina annonssamarbeten är vettiga, roliga, innehållsrika och har något nyhetsvärde som jag brukar säga. Nått som liksom gör inlägget till mer än bara reklam. Jag sitter länge och arbetar med dem och tycker att det är viktigt att de smälter in i mitt övriga content, utan att vara omärkt såklart! och på tal om det, har ni läst om nya annonsmärkningsreglerna på Instagram? Eller ”nya” ska jag väl säga. För är det en ny regel verkligen, är det inte bara ett nytt verktyg som visar att influencers har en stor makt på sociala medier och att det är på tiden att fler arbetar efter lagen och en gemensam standard. Bra för både influencers och företag! Underbaraclara skriver bra om det här. Jag skulle vara med i Morgonstudion och pratat om detta, men jag var ju på Rivieran så jag kunde inte. Men min summering är att alla verktyg som hjälper influencers att göra sitt jobb på ett vettigt sätt är bra, för alla. Det beskrivs ofta som regler och lur, men nästan alla influencers vill ju göra rätt för sig. Det handlar bara om åratal av bloggar som beskrivits som hobby. Siterna vill skapa klick och unga tjejer med smink som åker fast för verklighetens regelverk är så hiiimla kul att läsa om. Jag tycker att det är toppen med tydliga märkningar, precis så som vi har här på Elle. En standardmärkning som man som läsare kan känna igen när den dyker upp och vet vad det handlar om. Längtar tills jag kan göra det, samt skicka siffror och visa företagen hur mycket kraft jag lägger på att göra engagerande samarbeten, på Instagram.

Jag tyckte att Blondinbella hade så himla fin frisyr här när hon gjorde omslagsplåtning. Nu när mitt hår är i bra kvalitet är det tyypiskt mig att börja fundera på att färga det. Men, jag ska hålla mig. Jag kan ju svänga ihop denna fastän jag är mellanblond och har lite längre hår, scarf kan verkligen göra frisyrer avslappnat franska och exakt så där chica som jag gillar!

Frida Fahrman skrev superpedagogiskt om hur man ska tänka när man sätter upp gardiner! Det ska jag läsa på nu innan jag sätter upp till nästa Äntligen hemma, alltid bra att läsa på om och om igen om sånt man gör ofta!

Imorgon kommer ett inlägg från en familjesöndag i Stockholm, hörs då! Puss!

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar