Annons
Annons

Höstfavoriter till Lynn


 

God morgon! Det är fredag och jag har lite helgkänsla för första gången på länge. När man är ”ledig” (är ju aldrig ledig egentligen) i två månader så här som vi är denna sommaren så flyter dagarna ihop. Speciellt när man befinner sig på samma ställe hela tiden. Men nu är min mamma här, imorgon är det storloppis igen. Då ska jag fynda taklampor, fler krukor, ett pelarbord och ett halvmånebord hade jag tänkt. Vi får se hur det blir med den saken. Mamma ska stå med Lynn på ett ställe så kan jag springa runt och lämna grejer till henne iaf, det är idén hehe.
Sen är det söndag och då har Pontus och jag årets första riktiga dejt. Jag vet inte vart vi ska än, det är en överraskning, så det ska bli extra kul!
Inatt åskade det och blixtrade det hela natten. Vi drog ut alla kontakter, hade tända ljus och när jag väl somnade vaknade jag till av ljusskenet ibland. Just det, måste köpa fina hissgardiner i linne också. Har ni något tips kanske?
Roligast idag är att vår Gotlandssten till köket kommer. Ingen mera plastskiva, hurra! Jag har inte sett den irl så det blir lite som en överraskning, men kan tänka mig att den är ljuvligt vacker. Allt är bättre än plastskivan som funnits i överflöd i vårt kök. Sen blir det utflykt till Katthammarsvik, rökeriet och förhoppningsvis någon loppis till. Kan ej få nog, men det är ju inget nytt där. Att loppisarna är ljuvligt bra här, om man jämför med Stockholm, är ju ingen underdrift. Älskar att fynda!

Annons

En annan grej som jag tycker är himla mysig är att planera Lynns höstgarderob. Under sommaren har han vuxit ur massor av sina kläder och shoppingssuget har legat lite på is. Men det är verkligen tusen gånger roligare att köpa kläder till Lynn än till mig själv, så nu när alla märken släppt fina höstnyheter har jag samlat ihop mina favoriter i några små collage att kika på. Fin till förskolestarten måste han ju vara! Kanske inte så intressant för alla att kika på direkt, men så kan det vara ibland! Lovar att visa stenen sen när den kommit också. Puss!

Zara är kanske inte favoriten kvalitetsmässigt, men de gör så himla fina mönster och prints. Dessutom lite modigare grejer än vad många av de vanliga svenska märkena får till. Mina favoriter från höstnyheterna är den här tröjan med en mönsterstickad krokodil, blå farfarströja, toppluva i grått, halsduk med igelkottar, skor i mocka med kardborre och en tröja med tvättbjörnar.

Babyshop har ju lite lyxigare och ovanligare internationella märken, tex två av mina favoriter som är det spanska märket Tinycottons och Stella McCarthney kids. Favoriter från höstnyheterna är en tröja i off white med blå figurer, stickad tröja i rosa, best friend-tröja och en mössa i rosa med röd boll.

Två lite mer ovanliga märken som jag gillar är Yoli & Otis och Caramel. Kläder i mjuka färger och fantastisk kvalitete. Favoriter därifrån just nu är en randig skjorta och skinnsandler med slejf  i midnattssblått.

Ett av mina favoritbarnklädesmärken Mini Rodini har precis släppt sina höstnyheter och jag kärade ner mig i allt med bebismotivet och det som var riktigt tomatrött. Tomatrött på barn är kanske det finaste jag vet, tillsammans med beige. Fint på vuxna också såklart. Favoriter från senaste kollektionen var tröja och leggings med bebismotiv, en jacka jag tror jag kanske slår till på till förskolestarten och en långärmad farfarströja i rött.

HM baby exclusive gör ju himla fina barnkläder i bra material och släpper nyheter rätt ofta. Dessa var mina favoriter från det som fanns uppe nu i Lynns storlek. Bomullsjoggers i grått, kortärmad farfarströja (älskar tydligen knappar fram), mjuk overall i lejongult, sweathshirt med bokstavstryck, 4-pack ribbade strumpor och en grå hängselbyxa.

Det var det! Nu väntar frukost på trappan med korna som utsikt! Hoppas på sol idag så vi kan åka till stranden. Puss.

Spara

(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar