Annons
Annons

hotell j.


 

hotel J.
I onsdags kväll begav vargen och jag oss till nybrokajen för att åka lite båt!

hotel J.
Vi och ett stort gäng andra höstklädda gick ombord och peppade på att komma iväg.

hotel J.
Det var nämligen hotelöppningsdags i nacka strand! Hotel J ville fira sitt nya hus och en båttur med tillhörande fest kändes ju väldigt lämpligt en sån gråtrist septemberonsdag.

Annons

hotel J.
Jag var lite förkyld och gömde mig i största mjukaste halsduken.

hotel J.
och så var vi framme!

hotel J.
Kanske sista dagen med jeansjacka.

hotel J.
Väl uppe vid hotellet fick vi champagne.

hotel J.
och så hittade vi bästa platserna med utsikt där vi slog oss ner och satt och mös ett bra tag.

hotel J.
Jag hade aldrig varit vid nacka strand förut och tittade på alla vackra gamla husen i tegel med förtjusning. 1912, mycket bra år.

hotel J.
Fastän vargen och jag drog ner medelåldern med sisådär tjugo år fanns det ett gäng andra spännande gäster man kunde mingla med. Här ser vi Simon och Thomas hund tex.

hotel J.
Jag kunde knappt sluta prata om mina nya snörskor som jag är helt kär i.

hotel J.
och så fick vi sällskap av världens mest sällskapssjuka katt som gjorde liv i terriern med att vara helt lugn och avslappnat gosig med alla gäster.

hotel J.
Efter en stund började vi bli sugna på mat och gav upp våra bra platser för att titta oss omkring lite grann. Vi åt ingefärslax och dog.

hotel J.
Sen tittade vi i hotellrummen som efter ett långt samtal med Thomas Hanzon var ganska typiska åttiotals new portiga. Heja tunga parisiska röda sammetsgardiner och damm i hörnen.

hotel J.
Fast det är ju väldans trevligt med bemannade balkonger och påfyllning. Vi hängde på balkongen ett tag och vek oss av skratt när vargen började kalla berget utanför för ”naturberget”.

hotel J.
När det började bli kväll gick vi in i det riktigt gamla fina huset med ekbladstapeter och öppna spisar för lite pol roger och värme.

hotel J.
I de här stolarna fick vi sitta och skålposera för alla mingelfotografer, helt naturligt.

hotel J.
Jag tyckte väldigt mycket om rummen, speciellt tapeterna.

hotel J.
och ungefär såhär var den onsdagskvällen på hotell J, tills vi åkte buss hela vägen hem och kände att kanske måste man fly den här regniga staden snart.


The wolf and I went to a hotel party on wednesday. We drank loads of champagne and lokked at pretty wallpapers. And that’s about it!

(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar