Annons
Annons

insta-summer.


 

Här har vi större delen av min sommar genom Instagram! Mest glittriga klänningar jag aldrig köpte, Båstad, Gotland och kalas!

instasummer.
1. En klänning från Topshop, ganska så perfekt men jag kan inte ha deras kläder pga de blir små toppar på mig så den fick hänga kvar! 2. Semesterfoto från Båstad! 3. Vargen och jag ska på vernissagekalas och har gjort oss extra fina. 4. Lavendelmuffins. Älskar alla bakverk med blommor i!

Annons

instasummer.
1. Vargen njuter av kvällssol i Båstad. 2. Jag i mina nya brillor och rosé! 3. En dag hängde jag med ett filmteam och jag fick vara med i en dokumentärfilm. 4. Mamma och jag picknickar på golvet till vår lägenhet som vi konstnärar oss i i Annedal.

instasummer.
1. Sommarens första kantarellmacka! 2. Jag i röd Myrornafyndad klänning på bästa båten Vraket! 3. Där spelar vi spel varje söndag och den här gången var det Stockholm Maffia! Jag älskade varje sekund och stod upp för det var så spännande! 4. Vargens och min lägenhet när vi mest är ute och ränner hela sommardagarna.

instasummer.
1. Mojito på Strand. 2. Några av mina brudklänningar som jag hyr ut och som nu ska få flytta från södermalm in till stan och Konstakademien! 3. Jag framför dem i en bild tagen av Plan Sverige när jag lånade ut två klänningar till dem för ett välgörenhetsprojekt. 4. Testar kontrastknappen lite bara och ska på sommarkalas med middag och dans!

instasummer.
1. En middag i Visby. 2. Vårt hotell Stelor där vi bodde under tre nätter i olika rum! 3. Gården där vi hade hamburgarfest under träden på onsdagskvällen. 4. Sviten vi bodde i en natt och där jag jobbade lite nöjt framför kakelugnen.

instasummer.
1. Utmärkt creperia i Visby, jag åt en galette med chevre såklart. 2. Gulligaste Salem och Greta en kväll vi hälsade på! 3. 60-talseyeliner och 50-taleklänning. 4. På väg till förfest hos Michelle!


My summer through Instagram!

(1)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar