Annons
Annons

Jäkla drömdag


 

Jäkla drömdag idag! Igår fick jag reda på att jag är nominerad i två fina kategorier i Stora Influencerpriset. Årets influencer och Årets veteran. Jag är helt malligt generad och rödmosig över detta, även idag! Tack snälla snälla snälla för att ni som nominerade mig gjorde det. Sitta här och skriva dagarna ut, känna en massa som man kanske vill maskera men ändå någonstans inse att vafan, vi är alla människor. Det är så lyxigt att få beröm för det! Att veta att det jag lämnar ut, det tar ni hand om. ♡
Iallafall! Om jag vinner, det är en annan historia, vi får helt enkelt se. Men fint att vara nominerad heter det ju. Och det känner jag verkligen, så tack igen för det! Här kan ni rösta på mig som årets influencer, det vore så himla kul att vinna och få ta emot det ärofyllda priset!
Nu till en annan grej. För jag tänkte på klassiskt bloggmanér visa vart jag är på väg!

Annons

Hit, till Nice! Pontus familj har nämligen hyrt ett litet gammalt hus i bergen för att fira Pontus mammas födelsedag och där ska vi hänga resten av veckan! Jag tänkte bara ligga vid poolen, tvinga alla att äta min mat som jag vill laga i timmar, sippa rosévin som om det vore juni och njuta av att det ska vara 25 grader och sol hela tiden som vi är här. Orkar inte ens! Med tanke på hur ruggigt det är i Stockholm just nu är det oerhört välkommet. Ska packa ner små somriga klänningar i min väska nu, hörs från Rivieran! Puss.

(5)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar