Annons
Annons

Jobbajobbajobba


 

Det är så härligt med nytt år och nya jobb! Efter att Äntligen Hemma lade ner har jag strukturerat om lite i planeringen, sagt ja till grejer jag annars inte hade haft tid med, lagt ner mer tid på bröllopsprovningen (som tyvärr är fullbokad nu inför sommarens bröllop, finns några strötider kvar dock) och faktiskt gå på möten istället för att maila. Jag har märkt att om jag har tid tycker jag mycket bättre om det, att ses alltså, än att maila. Jag får panik över min mailinkorg som svämmar över och varje gång jag öppnar den är jag lite svettig och sur, men när jag träffar människor på kaffe eller frukost bubblar kreativiteten och jag blir pepp på allt! Men det är ju en tidsfråga såklart. Annars är jag team ringa, verkar vara den sista på jorden som gillar att prata i telefon. Jag vet inte hur många gånger jag håller på att komponera ett mail, raderar och försöker formulera mig, och sen ringer istället så tar det en sekund att säga det jag vill ha sagt. Inga missförstånd och inga tråkiga toner. Bara glatt och trevligt! Fast det knepiga är ju att det inte går att gå tillbaka i historien och se vad man kommit överens om.

Annons

I torsdags var jag ute i Frihamnen och jobbade med en ny grej. Jag får inte säga vad det är än, men det blir fint och är första gången jag gör något sånt här!

Vid lunch var jag på Stureplan, lämnade tillbaka ett reaköp på Zara. Typiskt mig att roffa åt mig något där, inte testa och sen stå hemma och bara varför köper jag inte allt vintage? Det är ju så mycket finare. Mitt nyårslöfte 2018 ska bli att sluta snabbköpa dåliga grejer till mig själv. Bara lyxa till det med vintage och design. Vi får se hur det går i slutet av året.

Åh vad jag älskar Sturegallerian. Tycker den känns som en underbar trädgård inuti.

Jag träffade Sofia och Alma som är fotograf och vi gick till den mysiga snutten av Brahegatan och fotograferades.

Så nykära! ♡

Sen smet vi upp till poddrummet på ELLE och spelade in vår podcast Billgren Wood. Dagens gäst var Emily Slotte och lilla Vinnie som fick följa med. Älskar Emilys snygga Instagram. Kan ni gissa nästa veckas poddämne? Vi ska försöka ha fler och fler gäster i studion framöver, iallafall om de bor i Stockholm. Det blir mycket mysigare så.

Vid 15 var vi klarjobbade.

Och de sista timmarna av arbetsdagen tillbringade jag med datorn, lite chiapudding och en havrelatte på Fabrique. Sen hem till mina killar, mamma, Andrea, middag och en lugn torsdagskväll allihop med take away från Gossip.

Tack för feedback angående Gotlandsbadrummet också. Mycket känslor angående renoveringar, många bra tips också! Vi får se hur vi gör med blandarna. Här hemma har vi ju superpraktiska blandare utan två rattar, och just därför skulle vi vilja ha en annan stil på Gotland. Där vi mer kan gå på känsla än praktiskt. Men vi får se! Och jag fick en högst upprörd kommentar från en Gotlänning som verkligen blev arg på mina sommarhusdrömmar. Så här lät det:

Vad är gotlands lantlig lyx????? Knappast något som de enkla människor som bodde i kåken för hundra år sedan levde i. Måste ärligt säga att hela Gotlandsromantiken är en aning fånig, i all synnerhet för oss som faktiskt har våra rötter djupt ner i den gotländska myllan och vars familjer arbetat hårt med att bruka jorden på denna ö i århundraden. Knappast någon ”edwardiansk-kalkstens-lammskinns-romantik” över det….Ön är inte i första hand ett designat sommarnöje för 08:r som vill bo nära havet några månader om året utan den är hemma för oss som försöker leva här året runt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Men jag kan ju säga att jag har köpt huset av en jurist och tandläkare från Vasastan som bara har hyrt ut huset i många år och nu vill vi ta hand om det och ge det själ, mer än bara några sommarveckor om året. Dessutom är jag högst medveten om att det inte fanns lyxiga badrum när huset byggdes, det fanns dass. Men detta är vår dröm, och hoppas verkligen ingen tror att jag tycker ön är för mig och inte de som bor där året runt. Men vi är så glada att vi får vara där och bidra med vad vi kan och ta hand om detta gamla hus på bästa sätt.

Hoppas ni har en mysig lördag. Idag ska jag ha två provningar i ateljén och sen blir det babyshower för Alice! Ska bli så mysigt. Puss.

(0)
(1)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar