Annonssamarbete med Bosch

Jordgubbsfläckar och tvätt som torkar i Gotlandsvinden


 

Äntligen kommer första delen i mitt lite längre samarbete med Bosch! Det här samarbetet är jag extra glad för, det skämmer nämligen bort mitt gamla Gotlandshus med ny och härlig vitvarulyx. Ett mer hållbart och tidseffektivt (samt snyggt) sätt än det vi hade innan. I den här första delen tänkte jag stolt visa upp och berätta om kökets nya hjärta! Eller, det är väl köket som är husets hjärta men detta är iallafall hjärtats puls. Vi har nämligen en sprillans ny tvättmaskin! Och inte vilken som helst, utan en riktigt smart en.

Hemma i Stockholm är det Pontus som tvättar allt. Det har han gjort sen vi träffades. Jag lagar mat och städar, han tvättar och diskar mest. Men nu sen vi fick hit vår Bosch i-DOS delar vi lika.

Det visade sig rätt snabbt när vi flyttade hit 1:a juli att det skulle bli en del handtvättande. Lynns kläder byts ju x antal ggr om dagen pga kladd, vi har sandstrandsskitiga handdukar och med så mycket gäster vi haft byts sängkläderna till våra 8(!) bäddar rätt frekvent. Det fanns ingen tvättmaskin i huset, och i Stockholm har vi ju tvättstuga. Så det är rätt lyxigt att kunna slänga i 9 kilo tvätt i den här godbiten kan jag berätta.
Det som är så bra med Bosch i-DOS är att den vet precis hur mycket tvättmedel den ska använda, och det känns viktigt här på ön med vattenbrist då den aldrig sköljer tvätten i onödan. I-DOS betyder att man fyller med tvättmedel och sköljmedel i början och sen portionerar den själv ut så mycket som behövs när man tvättar. Smidigt och ekonomiskt, men framför allt vattensnålt vilket jag älskar. Den är extra tyst, så vi kan tvätta när Lynn sover. Och vill jag, då skickar den även ett sms till mig och berättar att den är klar, eftersom det finns inbyggt wifi.

Blåvitt är ju temat här i Gotlandshuset, och jag har älskat Mille Nottis blåblommiga sängkläder sen jag såg dem på hotell Stelor för första gången. Nu är de tyvärr slut vad jag vet.

Blåvit-temat följer med ända in i detaljerna ska ni veta. Tvättmedel förvarar vi i en gammal loppisfyndad Kockumburk.

En så himla sjuk grej med tvättmaskinen är att den har ett fläckborttagningsprogram, och istället för att använda kemikalier kan maskinen alltså förstå hur den ska ta bort olika fläckar! Allt från barnmat till blod finns bland de 16 alternativen. Kan ju berätta att jordgubbe gått på högvarv här.

Kan ju ha blivit en del såna här i sommar nämligen… Ettåringar har inte så bra bordsskick, inte 31-åringar heller när de är hetsiga, hehe.

Bland det härligaste med att tvätta i vårt sommarhus är att man kan hänga tvätten så torkar den i vinden. Vi behöver ingen torktumlare, och det är ju något visst med tvätt som hängt ute.

Bara synen av den när man kikar in i folks trädgårdar.

Man får pluspoäng om man har gammaldags klädnypor, visst?

Orkar knappt med Lynns små strumpor på klädsträcket.

Sen åker man iväg och latar sig på stranden och så har vinden gjort jobbet åt en.

Bara att vika ihop, lägga på hög och sticka ner näsan djupt ner i det nytvättade.

Tack snälla Bosch säger jag och huset. Puss!

All förmånsskatt på produkterna är betald

Spara

(13)
(0)
12 kommentarer | Translate
 Laddar