Annonssamarbete med Nivea

Jordgubbstårta och bara ben i Hagaparken


 

Förra veckan, när juni var precis ny och sommaren började på riktigt, befann jag mig barbent och pepp i Ekotemplet i Hagaparken för världens somrigaste picknicklunch!

Det var NIVEA som hade frågat Sandra och mig om vi ville fira in sommaren med bara ben och NIVEAs nya kroppslotion som är berikade med olja och härliga blomsterdofter!

Det var den perfekta picknickuppdukningen, med allt man gillar på sommaren.

Bubbliga iskalla drycker till exempel.

Och en utsikt som inte var att leka med!

Att få hänga med sin kompis på det här sättet är så himla fantastiskt. Jag blir så empowered av Sandra och allt kul vi hittar på. <3

Hej från mig och gräddtårtan!

Vi hade bjudit in några kompisar som också ville fira sommaren med bara ben. Lizzie till exempel.

Och fina prickiga Siri.

Fastän det blåste så var alla glada, det är ändå härligt att träffas en vanlig vardag och hänga mitt på dagen! Jag firade med blommor i håret som jag plockat på vägen hemifrån.

Efter en stund kom Livia förbi också.

Och när gänget var samlade berättade Karolina från NIVEA allt om de nya kroppslotionerna med olja och doft. NIVEA Body Oil in Lotion-serien består alltså av tre produkter med vårdande oljor som effektivt tar hand om huden från djupet och ger intensiv fukt i upp till 24 timmar. Varje produkt har dessutom sin egen doftprofil för en härlig sinnesupplevelse när man smörjer in sig.

Det måste ju testas! Rose & Argan Oil med doft av rosor och liljor var min favorit. Lotionen finns också i dofterna Vanilla & Almond Oil och Cherry Blossom & Jojoba Oil. NIVEA Body Oil in Lotion absorberas snabbt av huden och gör den mjuk, len och väldoftande inför en dag i solen. Lyxig känsla med nyinsmorda ben tycker jag, speciellt nu när mina gömt sig i strumpbyxor sen i höstas!

NIVEA har en rolig tävling också som ni kan vara med i om ni vill. I samband med denna lansering startar nämligen årets #NIVEAbaraben-kampanj, som handlar om att fira sommaren, på Instagram. Tävlingen pågår fram till den 13 augusti och genom att dela en bild på sina bara ben och hashtagga #NIVEAbaraben kan man vinna en spa-weekend för tre personer (värde 8000 kr). Hur härligt?

Vi åt iallafall massa sommartårta med jordgubbar, smörkräm och grädde, för det är ju drömmen på en picknick.

Och sen kom en florist från Floristutbildarna förbi och gav oss massa superbra tips till hur man binder en vacker, doftrik bukett inspirerad av de nya kroppslotionerna. Jag som är hobbyflorist av rang lyssnade noga. Det här är en svensk ros från Järna, samma som prinsessan Sophia hade i sin bukett.

Och den doftar ljuvligt! Alla skrek ”farmors trädgård!”. Jag måste plantera något liknande i vår Gotlandsträdgård. Här är Devi helt begeistrad.

Materialet till en superbukett.

Tips på Stockholms vackraste picknickplats! Här satt alltså vi med jordgubbstårta på faten och lärde oss allt om hur man binder buketter. Ska försöka visa i en tutorial snart så ni också får se.

Buketten klar!

Fylld med allt från luktärt till trädgårdsros. Denna doftade som ett helt blomsterland!

Och den här gula varianten som vi fick se bli till sen, herrejisses!

Vår picknick avslutades med att vi fick göra vår egen dekoration i kruka och ta med hem. Så härlig dag, tack snälla NIVEA!

Och lycka till nu med Instagramtävlingen, håller tummarna att någon av er vinner lyxspahelgen för tre. Puss!

Translation: A post in collaboration with Nivea.

(7)
(0)
7 kommentarer | Translate
 Laddar