Annons
Annons

Lite opublicerade bilder från mobilen


 

Låt oss hoppa in i min bildmapp i mobilen och kika på några bilder från senaste tiden. Varning för småointressant babyliv dock, hehe:

Jag gömmer mig bakom ett par rediga kinder på Il caffé när jag väntade på Livia förra veckan.
Första sandkakan med mormor! Mycket god.

Annons

Ibland ser jag ut så här och hänger coolt utanför Nitty Gritty på Krukmakargatan.
Men oftast ser jag ut så här, med en snart 10-månader gammal bebis som aldrig kommer vilja sluta amma.

Första dagen på inspelning på superlänge! Jag tapetserar.
En klassisk photobomb när jag försöker ta snyggbild på vårt sovrum.

Vi var ju och hälsade på min kompis Lisa i Göteborg. Hon har precis flyttat och vi vältrade oss i alla fina vinklar och vrår i nya lägenheten.
Jag har gjort ett mellanmål som hade detta som topping. Kommer snart som recept i bloggen.

Så kom den där himla dagen när jag vaknade med megaont i tänderna i underkäken. Alltså de längst fram. När jag var 10 år blev jag påkörd av en taxi på Valhallavägen (helt mitt fel, sprang rakt ut i gatan bara) och efter det höll tänderna på att lägga av. Men efter många tandläkarbesök, nervkollar etc så verkade de klara sig. Tills nu då. Lynn måste skallat min mun med sitt huvud på natten för det enda jag minns är att jag vaknade med ett ryck och hade dundermegaont i tänderna och sen blev det bara värre. Nu är de iallafall provisoriskt rotfyllda och jag äter penicillin så det gör inte ont längre. Livet alltså. Det fattar tydligen inte att det ska separera grejerna så man hinner vila lite mellan…
Snabbt hopp till nya hotell Hobo där jag åt frukost med mina kollegor på ELLE för ett tag sedan.

Gulliga Gustav var ju också där. Pussar på honom alldeles för sällan.

Jag åt goda saker på glasbord och sen satt jag och ammade med fina palmer som utsikt. Fint sätt att dölja en förlängningssladd på förresten, med träkulor och klossar!

På tal om klossar så slutade min tisdag här, hemma hos Hanna med alla bebisar jag känner. Greta och Lynn är bästisar har Annaklara och jag bestämt, hoppas det håller i sig.

Dagen efter hängde jag på tandakuten och även dagen efter det. Men sen var det påskafton och då hade penicillinet kickat in så då åkte kameran upp igen! Det tittar vi på inom kort. Puss!

Translation: A few pictures from my phone.

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar