Annons
Annons

Livet just nu


 

1,2,3,4

Hej!

Det känns som sjukt länge se vi hördes! Det är för att jag har varit duktig, bloggat två gånger om dagen i flera veckor och förberett massa blogginlägg, men inte skrivit något spontant och aktuellt. Det tycker jag behövs för att en blogg ska kännas mysig så det kommer nu. Hej!

Annons

Vad härligt att det blev så otroligt lyckat med Dejta Sigge-inlägget? Ja, alltså jag vet att han är ett kap men att det skulle bli så poppis, underbart roligt! Det inlägget är lika läst som det om att vi köpt sommarhus, haha. Roligt när man ser vad som funkar! Sigge och jag benar ut kommentarerna tillsammans och sen får ni följa med lite på den resan också såklart, det är ju mest spännande så. Min hjärna försvinner iväg lite och tänker att vem vet, kanske finns hans framtida drömperson i den bunten? Det vore ju orimligt fint om det visade sig vara så, att allt började med er i min blogg!

Vad är nytt då? Jo. En himla rolig grej med mitt jobb senare i augusti. Jag är så glad över det! Återkommer när det är spikat.
Som ni märkt har jag haft lite mer sponsrade inlägg än vanligt på bloggen. Jag tycker att de är väldigt roliga att göra och hoppas att ni tycker att de har bra innehåll för er också och inte endast känns som annonser. Jag är verkligen öppen för era tankar här, säg till om ni har några pointers! Jag fick också reda på att om man gör reklam för sina egna varumärken/produkter eller tjänster som man säljer, så måste man berätta det för sina läsare. Läsarna ska direkt förstå att det rör sig om marknadsföring. Även om man bloggar om det liksom i förbifarten i ett annat sammanhang. Detta visste jag inte! Ska försöka bli bättre på detta. Det finns verkligen mycket regler kring marknadsföring som man får lära sig. Viktigt att det blir rätt såklart! Ni ska vara trygga i mina kanaler.

Vi har lyckats hyra ut vår lägenhet till tre gulliga par/personer under sommaren och det blir första gången vi gör det. Det känns bra att ha någon här när vi är borta, som kan se över lägenheten, njuta av den prunkande gården, sippa rosé på balkongen och ha det bra. Det gör att vi verkligen måste rensa nu också. Lite som när man städar för att man ska ha besök, fast gånger hundra då, haha. Så vi har att göra alla lugna stunder när Lynn sover framöver!

Närmast i kalendern står en massa roliga somriga saker. Imorgon blir det balkonghäng med gänget vi åker till Italien med i sommar, på lördag är det maskerad, ikväll fyller mamma år och på söndag blir det utflykt!
Sen kommer ju två röda dagar på det! Underbart! Hoppas det blir lite varmare igen. Jag saknar hettan vi hade på Öland.

Om prick en månad har vi tillträde till vårt hus på Gotland. Det känns svindlande. Framför allt att vi bara körde och satsade, och jag har inte ens varit där och sett det! Får lita på Pontus. Men det kommer bli riktigt spännande när vi kör dit första gången, när jag ser det på håll, och sen när vi är framme. Sakta ska jag ta mig genom det, centimeter för centimeter. Och sen ska jag lägga Lynn på en filt i gräset och bara andas. Vårt gräs! Åh. Lugnet innan kaoset. För om det är en grej man får vara säker på med gamla hus så är det att det blir kaos. Men vad ska man annars göra med livet? Lika bra att fylla upp det.

Har ni det fint? Mår ni bra? Ska ni göra något härligt i helgen? Vill krama er och önska glad juni. Gör det här istället. Glad sommar alla underbara läsare! Utan er, inget kul alls. <3

Translation: Just a quick hello and life update!

(2)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar