Annons
Annons

Livsuppdatering från Gotland


 

Hej och god kväll! Idag är en sån där dag som bara gått i ett. Jag har fixat och fotat ett framtida samarbete och varit så himla stressad. Det är så typiskt mig. Jag tror att allt kommer gå så fort och lätt och sen står jag där och svetten rinner och ber om hjälp och har tusen grejer att hålla reda på samtidigt. Saker tar tre gånger längre tid än planerat och innebär att massa andra måste chippa in och fixa. Jag skulle verkligen bli en usel projektledare, verkligen! Men vi har fått vår nya säng på plats i nya sovrummet och det känns helt ljuvligt! Dessutom har stora svarta skåpet fått en ny plats, Lynns säng likaså och jag börjar fundera på lite mörkare grå färg på väggarna i köket som har vävtapet? Varje dag nya tankar. Som att börja om från början. Eller iallafall två steg fram och ett steg bak.

Annons

Igår var vi på Sudret! Där åt vi lunch på mysiga och barnvänliga Körsbärsgården. Vi gjorde genidraget att beställa en soppa och en buffé och dela. Då får man lite av allt! Lynn skrämde bort barnen ur sandlådan och allt var soligt och fint.

Jag har bakat chokladkakan som jag fick receptet till från Lilla Bjers också! Receptet är alltså 250g smör och 250g mörk choklad som man smälter ihop i ett vattenbad. Sen 3 dl socker och 5 ägg som man vispar ihop. Blanda de två smeterna till en och baka i ugnen, 160°C, i typ 40 min till kakan blir hög och härlig! Dock tror jag att det blir bättre med små formar, och då får man ju ha den mycket kortare i ugnen. Men den här kakan har stått framme med en sked i sig sen jag gjorde den och alla som går förbi tar sig en skopa så det är ju bra betyg. Glutenfri dessutom ju!

Jag gjorde min vallmokaka också. Den är ett av mina mest populära blogginlägg någonsin. Så kul att många älskar kakan!

Ja, vad har vi annars gjort. Hängt i omöblerade rum och bara umgåtts.

Varit på loppis i äppellundar.

Där de också hade min egen bok framme. Hehe, stämningen när man fotar sin egen bok.

Vi köpte en nödvändig våg också. Och massa annat, ska visa!

Vi har grillat grönsaker och den här fina skålen fick vi i inflyttningspresent av mamma och Andrea!

Förutom det leker vi i trädgården.

Det är så härligt i ljuset! Mina syskon är så gulliga!

Translation: Just a few pics from yesterday.

Spara

(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar