Annons
Annons

Mina 5 bästa Nice-tips och ett hej


 

Hej! Nu är vi hemma igen, woho! Det regnar som tusan här i Stockholm, så jag är superglad att ha fem dagar av att bada i havet i bagaget. Tänk att igår låg jag på en solig strand och brände nästippen och åt färsk mango, bara två och en halv-timme från detta. Nice på hösten är ju verkligen det bästa. Mindre turister, 25 grader och fortfarande varmt i havet.

Annons

Det första jag gjorde när jag kom hem var att säga till mamma att hon skulle komma över. Så gör jag ofta när vi varit på resa. Så kan Lynn leka av sig efter flygresan och vi packa upp och tvätta.

Nu planerar vi morgondagen, som ska bli shopping av höstkläder och myssöndag. Jag älskar att komma hem efter att ha varit borta, om än några dagar, och se Stockholm i nytt ljus. Planera och längta efter det lilla. Ett par sneakers till Lynn, en ny foundation att packa upp och lägga i sminkväskan, en hel helgdag kvar innan veckan och jobbet börjar igen.

Nu ska jag ta en lång och härlig dusch, sen blir det Idol, Morden i Midsummer och smoothie med massamassa jordnötssmör. Så än kan jag inte visa några bilder från vår resa, men snart! För att starta Nice-kavalkaden tänkte jag tipsa om min miniguide till Nice som jag gjorde för SvD för ett tag sedan. Mina 5 bästa Nice-tips. Kanske något att spara ner inför nästa resa? Puss hörs snart!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar