SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Mina vänner-listan


 

Hur är du som vän?
Jag är väldigt på, vill liksom alltid hitta på saker, planera och drömma tillsammans. Jag är lojal och känslosam. De flesta av mina kompisar har jag haft i många många år. Jag gillar känslan av trygghet och ligger gärna i en säng och bara babblar om oss själva, andras liv, hur det var när vi var tonåringar, killar, jobbiga saker som hänt och analyserar massor.

Annons

Sämst som vän?
Jag är väldigt osäker, har alltid varit. Jag tror ofta att andra har superkul utan mig, inte vill vara med mig och pratar om mig bakom min rygg. Detta har blivit supermycket bättre dock, och jag jobbar på det hela tiden!

Vad stör sig dina vänner på med dig?
Säkert att jag är i gasen och bara vill åka iväg på utflykter hela tiden, kanske inte lyssnar så bra jämt och är rätt barnslig och känslig.

Återkommande vänproblem?
Jag blir osäker och skäller istället för att säga att jag är just osäker. Jag har svårt att fortsätta umgås när jag tycker att personen blir för mycket av någonting destruktivt, tex alkohol, festande eller coolhetshets. Då tar jag hellre en paus än ses ofta.

Typiskt för dig som vän?
Jag vill krypa upp bredvid i soffan, prata om livet och planera. Jag blir barnsligt glad och pepp av att ses och ta ett glas vin och babbla. Jag tycker det är lite jobbigt när man är för många på en gång och alla börjar forma smågrupper. Jag ger bort massa smink och sånt jag fått i goodie bags. Jag formas rätt lätt efter kompisens manér och sätta att prata på. Jag kan få till en helt sjukt rå och snabb humor om jag vill och kan briljera med den. Jag vill alltid att alla ska ha det så mysigt och bra som möjligt och älskar att ha kompisar över på middag eller fika eller vad som helst. Jag skickar många hjärt-emojis på what’s app.

När blir du sur?
Jag blir mest sur på mig själv, jag blir sällan sur på kompisar.

Tråkigast med dina vänner?
Att vi inte bara tar oss i kragen och åker på en härlig resa utan barn och killar och bara är med varandra ett par dagar snart.

Önskeegenskap som vän?
Trygg, rolig, spontan, fantastisk anekdotberättare och aldrig svartsjuk.

Värsta sortens vän?
De som inte bjuder någonting på sig själva och bara tar energi.

Bästa sortens vän?
Den som är ärlig om sina brister, vågar vara tyst i rummet, hör av sig ofta, klappar en på kinden och får en att känna sig lita lättare inombords. Plus vill åka på utflykter. En man kan ha hela livet.

Gemensamma drag för mina närmsta vänner?
De är extremt roliga och smarta. De älskar att umgås och prata om verkligheten, politik, vettighet, kärlek, sex, och finns där när man behöver. Mina bästisar gillar att prata i telefon fortfarande och får mig att känna mig som en tonåring. På det underbart hudlösa sättet, som bara en riktig vän kan få en att göra. ♡

Lista från Underbaraclara

Spara

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar