Annons
Annons

my first book.


 

my first book.
Nu är det så att jag är med bok! Min allra första drömmigaste älskade hemligaste pärla är boken jag skrivit och jobbat med i ett helt år. Nu får jag berätta, och phu vad skönt det är för stoltare och lyckligare än jag kan man nog inte va!
Just nu är jag i sista fasen där Lotta Külhorn (som är min formgivare och nya bästis) och jag sätter stilen på boken, fast mest pillar hon med datorn och jag sitter bredvid och illustrerar tills vi tar kaffepaus! För det är nämligen så att jag både skriver, fotar och illustrerar den här boken som fått det eminenta namnet Elsa Billgrens Vintage! Det är boken jag alltid drömt om att skriva, om min kärlek till gamla kläder och guiden till hur man fyndar dem. Hur man fixar en trasig dragkedja och tvättar siden, varför jag gråtsvimmar av aprikosdoft och vad som är det bästa att sälja och när. Den är fylld av berättelser om klädmissar, en genomgång av alla mina favoritklänningar, ett helt kapitel om brudklänningar och så Louise typ naken också såklart! Jag har försökt samla allt som är vackert i en liten bok som man kan ta med sig i väskan och kika i när det mulnar. En bok med kärlek och sorg och revor och paljetter. Boken som berättar varför jag aldrig bär byxor och om en stulen korsett. En bok som ni bara måste köpa så jag kan få skriva tusen till för det här projektet får aldrig ta slut. Det är som att alla saker jag tycker om hamnat på ett ställe och snart finns i travar i närmsta butik. Helt sinnessjukt overkligt men sant. I vår kommer den, genom bästa Bonnier Fakta som är mitt förlag. Jag hoppas ni norpar ett exemplar!

Annons

my first book.
my first book.
my first book.
my first book.
my first book.
my first book.
Allt här ovanför är bara skisser såklart, även framsidan! Men så fort det finns färdigt så får ni se! Det är så skönt att ni får vara med på resten av resan nu! Från pitch på Mellqvist till release och kalas!


It’s official! I’m writing on my first book!!! (About vintage off course!) I’ve been toing it for the last year now and I’m almost finnished!! Hope you will love it this spring when it’s out in the stores! It’s called Elsa Billgrens Vintage.

(156)
(0)
51 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar