Annons
Annons

My new wedding ring


 

God morgon! Har ni en mysig helg? Jag älskar hur alla regnmoln i min väderapp vips förvandlades till sol. Sånt kan göra mig orimligt glad. Idag ska vi till Skansen, men innan vi piper iväg på utflykt tänkte jag visa upp min nya bröllopsring!

Annons

Min gamla gick ju sönder och Pontus och jag, mest jag, bestämde att jag ville ha en ny fast vintage. Som en bröllopsring 2.0 kan man säga. Men jag hade ingen aning om vad jag ville ha, bara att den gärna fick vara lika fin som den förra, i vitt guld och med någon form av sten. Först tittade jag på lite olika ringar med smaragder, men sen föll jag för en med diamant.

Så här ser den ut. Så himla fin tycker jag.

Jag kikde på massor med ringar och föll för denna för att den kändes så tidlös. Inte superny, inte alldeles för antik i stilen. Full av stämplar (som jag ska läsa på om och lista ut mer info från) men ingen inskription, fastän den är vintage.

Den har fem diamanter varav den stora är 0,38 carat fick jag lära mig. Ringen är i vitt guld och tydligen har jag storlek 17 i ringar. Något jag inte hade en aning om.

Jag köpte den på Kaplans för 6100 kr om någon undrar.

Förhoppningsvis kan jag ha den här ett tag nu, men än känns det lite knäppt! Jag tittar och känner på den hela tiden och ryggar till av glädje. Den är så pampig, och det är härligt att bli påmind om att jag faktiskt är gift. Den gamla ringen var ju underbar, men jag glömde liksom bort den. Nu är jag helt med igen! Nygift nästan!

💝

Spara

(29)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar