SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

några gånger när det verkligen kändes.


 

ooz
Untitled
Untitled
click on the images for source.

– Den gången vi åkte hem till dig efter att vi cyklat runt i vasastan mitt i natten och du ramlat omkull. Vi låg i din säng och du var precis över mig fast utan att röra. Bara tunga andetag. Jag sa förlåt och du sa att jag inte får göra så här. Inte låta oss känna så starkt fast vi båda vet att vi inte får och jag cyklar hem till min pojkvän och vi ses inte mer, och jag ångrar att jag inte bara lät det ske.

Annons

– När vi satt på trappen utanför mitt jobb och jag var utklädd till cirkusdirektör. Jag förtjänade en date, gjorde jag inte det? och vi bestämde att ses hos dig nästa dag. Jag väntade en timme bläddrandes i tidningsstället och när du kom till affären frågade du varför jag inte gått hem.

– Vi sitter på golvet i ring med hennes saker framför oss. En var skulle man välja tills de tog slut. Jag valde ett foto på oss där hon hade vitt afro och en tröja med spelkortssymboler. Sen skrek vi på varandra för det gör man när man är så ledsen och inte kan skrika på hon som förstörde allt.

– Då det var två timmar kvar tills vi skulle gifta oss och vi satt på trappen på min gård och drack champagne i tysthet. Det var som att allt skulle ändras snart, inget skulle bli detsamma och vi skulle ta en taxi till stan som förändrade våra liv. Därför sa vi ingenting.

– När vi sågs på Debaser och du sa att jag blivit smal. Vi gick hem och låg, tittade på Japanska splatterfilmer och sågs inte förrän du var med din flickvän och inte tittade mig i ögonen.

– Den gången jag sa att jag glömt mina notpapper i din lägenhet och var tvungen att hämta den efter gårdagens sanning och konka. Vi hånglade i din säng till Jessica Simpson och jag skrev i min dagbok att det var den bästa dagen i hela mitt liv. Pappret är helt suddigt av alla tårar. Sen ångrade du allt i ett mail och jag hörde rykten om dig och hon i åttan med stora brösten.

– Då jag gick sista rundan i lägenheten. Kände med mina fingrar på den gröna tapeten som jag hatade först, lysknappen som målats med tusch för att smälta in i mönstret och kakelugnen jag gömt hemliga saker i när det var mitt rum. Nu skulle någon annan flytta in, ni skulle köpa var sin lägenhet och jag skulle aldrig sätta min fot här igen. Sen gick jag förbi på gatan en gång, såg två matchande lampor med skärm i fönsterna och visste att det var över. Mitt hem, det var någon annans nu.

– När vi kastade oss in i det stora sovrummet, med kängor och halsduk på, kysstes så hårt det gick och sa jag älskar dig för första gången till varandra. Helt oberörda av midsommarafton som pågick utanför och ovetande om att vi skulle bestämma oss för varandra på nyårsafton. Sen sa jag det till mamma mellan tuggorna på en semla och vi låg i Sigges säng och det var som i en indiefilm när dottern berättar att hon är med barn.

– Den gången hon klev ut på röda mattan och jag bestämde mig. Jag kommer aldrig att se ut som alla andra. Helst vill jag bara vara det där isländska yrvädret med kroppen klädd i en svan och aldrig aldrig vara vanlig.


Some times I really felt it. Read it in english by clicking the flag.

(62)
(2)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar